Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valóban jó rá? (Hallottatok...

Valóban jó rá? (Hallottatok róla? )

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy szúnyogcsípésre jó a baba pisije. Ti már hallottatok erről??
2010. jún. 7. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Igen,a herpeszre meg a fülzsir.És ha éjfélkor elásol egy macskát,majd hármat köpsz a hátad mögé akkor a tyúkszemed is eltűnik.
2010. jún. 7. 12:45
 2/9 A kérdező kommentje:
nem komolytalan válaszokat kérek, ha nem lenne egyértelmű!!
2010. jún. 7. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Amikor kicsi voltam, allergiás voltam a szúnyogcsípésre, állandóan hatalmasra dagadt minden csípés helye. Szalmiákszesszel borogatták anyukámék. Sosem felejtem el azt a szúrós szagot. A szalmiákszesz gyakorlatilag ammónia, a pisiben is van ammónia, úgyhogy ez lehet a magyarázat rá.
2010. jún. 7. 12:55
 4/9 A kérdező kommentje:
nahát van aki tud értelmesen is írni.....köszi!!
2010. jún. 7. 12:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A herpeszre komolyan jó a fülzsir,ez is olyan népi izé...a macskát csak poénbol irtam,azért elnézést kérek
2010. jún. 7. 13:01
 6/9 A kérdező kommentje:
na jó, értem én a viccet... csak nem szeretem :))
2010. jún. 7. 13:03
 7/9 anonim ***** válasza:
a pisi 3óra múlva bomlik, tudtommal és csak akkor lesz benne ammónia. akkor már érzed a szúrós szagát. addig nem
2010. jún. 7. 13:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a terved? Pisiben fogtok fürdeni?
2010. jún. 7. 13:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát tervem még nincs...meg nem is lesz. Gondoltam textilpelenkára, hogy abba fel lehet fogni pl. De ez csak elméleti síkon érdekel, kíváncsi voltam hogy mi lehet erre a magyarázat?
2010. jún. 7. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!