Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nandu hordozókendőt tényleg...

Nandu hordozókendőt tényleg lehet használni újszülött kortól?

Figyelt kérdés
Fórumokon azt olvastam, hogy a Nandu nagyon jó, csak vastag, ami nekem azért nem baj, mert októberben szülök, akkor meg úgyis hideg van. Viszont újszülött kortól rugalmas kendőt ajánlanak inkább, de azt csak néhány hónapig lehet használni, mert utána már kényelmetlen a picinek. Használt közületek valaki újszülött babához ilyen kendőt? A honlapon azt írják, hogy lehet, de szeretnék biztosra menni, mielőtt megrendelem: [link]
2010. jún. 7. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen kendőm van, a leírásában vannak fektetett pozíciók is. Ha ügyesen meg tudod kötni, akár jó is lehet.
2010. jún. 7. 12:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor igyekszem ügyeskedni. :) Csábító, hogy van hozzá megkötési útmutató és az ára is elfogadható.
2010. jún. 7. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is Nandunk van, imádtuk abban cipelni Balázst. Nemcsak kint lehet használni. Amikor nyűgösebb napja lesz, felkötöd otthon magadra és tudsz közben tenni-venni. Mi kb. 3 hetes korától használtuk.
2010. jún. 7. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ezt használtam.s használom most is. Erről a helyről rendeltem, ahol nézted. Jó.
2010. jún. 7. 15:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Most már biztos, hogy megrendelem. Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2010. jún. 7. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!