Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Krémtúrót etettek a 6.5...

Krémtúrót etettek a 6.5 hónapos babámmal a távollétemben! Lehet baja tőle?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Hát a mennyiségtől is függ. Ha azonnal nem jelentkezett semmi hevesebb tünet, akko rmár csak egy kis hasmenésre számíthatsz max.

Aki pedig megetette vele... nos, soha többet nem hagynám kettesben a gyerekemmel. Már nem tudnék benne bízni.

2010. jún. 7. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Az égviláon semmi baja nem lesz tőle!! Az én fiam is evett már ilyesmit ennyi idősen!
2010. jún. 7. 11:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
* égvilágon
2010. jún. 7. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Hasmenés, bárányhimlő szerű kiütés lehet tőle, vagy semmi baja sem lesz!
2010. jún. 7. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok bab kap ilyesmit,ilyen fiatalon,és nem szokott bajuk esni,szerintem nyugodt lehetsz.Viszont érdemes volna egyeztetni a családdal,rokonokkal,barátokkal,akik felügyelnek a picire,hogy te mit engedsz,milyen a nevelési elved,mert így elkerülhetőek a hasonló "balesetek".
2010. jún. 7. 12:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Bocsánat.baba akart lenni
2010. jún. 7. 12:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle,hacsak nem kifelyezetten allergiás valamelyik alkotóelemére,de az előbb utóbb ugyis kijonne.Nem valószinű egyébként hogy gond lesz!ismerek olyat aki 4 hónapos korátol krémturoval tömte a babát,és semmi baja a picinek! Egyébként találgathatok,anyós vagy anyud?
2010. jún. 7. 12:31
 8/9 A kérdező kommentje:
:) Anyós... Talált... :) Vele mondjuk a kezdetektől fogva másak a nézeteink, ő 3 hónaposan már tejbegrízt adott volna neki, arra hivatkozva, hogy: "Én is azt adtam a gyerekeimnek." Ez egy örök probléma a régi generációk és köztünk... Mi teljesen máshogy etetjük a gyerekeinket, mint elődeink... Anyós megállás nélkül tortakrémmel etetné, meg tejszínhabbal és mikor mondom neki, hogy NE! még én szégyellem el magam, hogy szembeszállok egy 60 éves nővel, aki 3 gyereket felnevelt, én meg szinte az unokája lehetnék és "csak" 1 gyermekem van. Egyébként egyszer nem sikerült megakadályoznom és belapátolt neki egy kanál tortakrémet és err azt mondta: "Látod hogy cuppgja, akkor meg minek nem adsz neki???" Jézusom...
2010. jún. 7. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyszülőknél vagyunk apukám minden reggel ad a kávéjából és a tejszinhabból 10 hónapos lányomnak, utánna meg lányom az üres pohárból próbál még nyalakodni, én meg szívinfarktust akarok kapni:) jövőre már reggelente szerintem együtt kávézunk!
2010. jún. 7. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!