1 eves a kislanyom. Adhatok nekik kakaot? (tapszerhez) Meddig foraltatok a vizet? Adhatok mar csapvizet neki? Hasznaltok mar poharat nekik?
szia,kakaót akkor adhatsz, ha nincs allergiás a közeli családtagok között, mert az allergizálhat, szóval ha úgy tűnik nincs rá hajlama. olyan 10-11 hós koráig kapta forralva a vizet. csapvizet. de mostanában annyit hallottam arról, hogy a beleürül a sok emberi szenny, értem ezalatt, pl. a fogamzásgátlók hormontartalma, hogy sztem most már nagyrészt inkább ásványvizet adok majd neki.
poharat 6 hós kora óta hazsnálunk, olyan 1 évesen tudott belőle cseppmentesen már inni, és kb. 1 hónapja már nállóan is tud cseppmentesen (ha figyel), 17,5 hós. az önálló kanalazás olyan 2 hónapja érdekli, tud is már egész jól enni, ha akar, de sokszor csak bohóckodik és nekem kell etetnem.
Szia! 9 hónapos korától issza a kakaót a lányom, a nyuszisat, most 14 hónapos. Nemrég kezdtük el a tejet, addig tápszerhez kevertem neki. A vizet már nem forralom, 13 hónapos korától, csapvizet adok neki mert az ásványvizekről azt mondta az orvosunk hogy az ásványi anyag tartalom nem megfelelő a babák szervezetének, így én azt nem adom.
Pohárból vizet iszik, egyébként mást cumis üvegből, de sokszor csak játszik vele, de már többször rá jön hogyan kell kicucorogni a vizet a pohárból. Nálunk az a fontos, hogy olyan pohár legyen aminek kifele hajlik a széle ami a szájához ér, így könnyen kicucorogja belőle.
Kanállal villával való evés kilőve, csak játszik vele és széttrancsírozza az etetőszéken, ha pedig éhes akkor enm győzi kivárni mire a pocak telik. Ezzel én még várok pár hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!