Hogyan vészelitek át?
Vannak olyan napok, mikor a legszívesebben egész nap csak aludnék. De mivel van egy másfél éves örökmozgó kisfiam, erre már jó rég nem volt lehetőségem :) De tény, hogy vannak nagyon nehéz napok. Mikor attól a pillanattól, hogy reggelt felkelt, már azt várom, hogy mikor jön a délutáni alvás ideje. Addig próbálok vele játszani, megcsinálni a napi teendőket, elterelni a gondolataimat a mérhetetlen fáradtságról. És aztán eljön az idő, az ebéden túl, látom, hogy dörzsöli a szemét. Irány az ágy! Majd elvetem magam én is a kanapén, halkra állítom a tv-t és kezdenék ellazulni. Majd sírás. Cumi vissza. Ellazulnék. Kaki lett. Tisztába tevés. Vissza az ágyba. Már újra kezdenék kikapcsolni. Sírás. S ez így megy. Én be, majd ki a gyerekszobából. Majd eltelik egy óra. De nem alszik. Már annyira ideges tudok néha ettől lenni, hogy szinte már sikítok egyet a nappaliban, csak hogy hozzá nyugodtan tudjak belépni.
Mit tesztek ilyen napokon? Hogy vészelitek át? Mi a ti bevált módszeretek egy kis nyugalomra, csöndre, mikor a legszívesebben csak sírnátok egy sarokban annyira ki vagytok merülve?
ÉN délután vele aludtam sokszor, de előfordult, hogy "csak" picit csukom be a szemem - és arra riadtam, hogy ő a kiságyban molyol, és már két órával később van, mint a szokásos ébredési ideje :)
Előfordul, de muszáj neked is aludni, mert kikészülsz.
Mi is egyutt aludtunk delutan a nagy agyon!
Persze en nem aludtam, delutan nem tudnek. Mindegy us, fekszem mellette es netezek!;) chat-elek, olvasgatok.
Jó sok kávé :).
Amúgy én sokszor berakom a kiságyba és pihenek mellette a kanapén. Ott biztonságban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!