Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyaralás 7 hónapossal? Kicsit...

Nyaralás 7 hónapossal? Kicsit tartok tőle.

Figyelt kérdés
Jövő hónapba megyünk nyaralni.1 hétre.Sok kérdés megfordul a fejemben.PL:Milyen cuccokat és mennyit vigyek a kislányomnak?mennyi pelust?Vajon fog tudni idegen helyen aludni??Medencébe bevihetem-e Úszópelussal?Volt aki parázott ugyanigy?
2010. jún. 6. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Sztem mindenki igy parázik az első nyaralás előtt:)

Mi tavaly voltunk az akkor 8 hónapos kislányommal és nagyon élvezte.

Nem volt gond az idegen helyen alvás, mondjuk a kiságyába raktam sok otthoni cuccot,sok ruhát raktam neki mivel nem mosás-vasalással akartam foglalkozni.Ja a Balcsin voltunk amúgy egy házat béreltünk.Jó lenne idén is elmenni oda:)

Pelus az több fogyott, mert én nem vettem külön úszópelust.Úgy vittem be a vizbe hogy normál pelus és rá egy pici bugyi.

Szóval remélem nektek is jól fog sikerülni.

Ja még sok játékot vittem, babakocsit, bébi kaja, babaviz ,utazóágy minden minden úgy hogy már a kiskád be sem fért de igy is könnyen megoldottuk az esti fürdést a zuhanyzóban.

Ill nemtudom hogy hova mentek, mert mi Balatonon is simán elmentünk a tescóba mint itthon.

2010. jún. 6. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Balatonfüredre megyünk.Házat bérelünk.Utazóágyat azt visszük mert abba imád szundizni.Fejben előkészitettem a listát már,de hogy fogunk az autóba beférni???Lehet,hogy a fürcsit nem a kiskádba végezzük hanem a zuhany alatt.
2010. jún. 6. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindent meg tudsz venni ott is. Nem kell félni tőle, jól fogjátok érezni magatokat. Medencébe jó az úszópelus, ha van, húzhatsz rá egy úszóbugyit kivülre, de nem kell. Alvással, ha jól lefárad nem lesz gond. A kiságy jó ötlet. Minden remek lesz. Kedvenc játék legyen ott, a többi megvehető. Én 6 hetesen utaztam vele először repülővel. Iszonyatosan izgultam. Teljesen feleslegesen. A második alkalommal 4 hónapos volt. Annyira ideges voltam, hogy vmit otthon hagyunk, hogy bírja az utat..stb. Ismét felesleges volt.
2010. jún. 6. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:
...csapban remekül lehet fürdetni a babákat. Őket a körülmények nem érdeklik, csak mi szülők rettegünk mindentől, és aggódunk születésüktől kezdve, amíg élünk:)
2010. jún. 6. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!