Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Császár után meddig kell bent...

Császár után meddig kell bent maradni a kórházban?

Figyelt kérdés

2018. febr. 2. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Anglia, császár után 18 órával már otthon voltunk. Nem volt egyikünkkel sem semmi gond, én úgy járkáltam mintha mi sem történt volna.
2018. febr. 3. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:

11# nem is azert tartjak bent az embert mert nemtud jarni.

Angliaban ez egesz jo, h hazalehet menni hamar.

De ha besárgul a pici, akkor lehet ám szaladni vele mert mire laikus észreveszi , addigra érheti károsodás.

Mivel a sárgaság pl fogínyeken , szemem látszik elsőként és ezt nem mindenki tudja.:)

2018. febr. 3. 13:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Előző, az angliai vagyok itt más a rendszer. A sima szülés után aznap a császár után másnap haza lehet menni. És minden esetben egy health visitor kijön már az első otthon töltött napon, és utána másnaponta, természetesen akkor is, ha hétvégére esik. Tehát a 25 órás gyereket már szakember vizsgálja, hogy nincs - e a sárgasága, ők vesznek otthon tőle vért is a sarokb, az anyagcsere betegségek kizárására.

De pl. a barátnőm is császárral szült ők három napig bent voltak, mert ő sem volt jól, nem tudott felkelni, és a pici is besárgult.

2018. febr. 3. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Győri kórházban 5 nap(ha semmi gond nincs).
2018. febr. 3. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
péntek du született, hétfőn jöhettünk haza
2018. febr. 3. 22:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2018. febr. 5. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!