Aki 4 hósan kezdte a hozzátápit, és most 6-7 hós a babája mennyit esztek? Mit? Hogyan?
Sziasztok!
Mi 4 hósan kezdtük a bevezetést, nem votl tej, csak tápi
Most pár napja bevezettem még egy sűrűbb kaját.
A babám 6,5 hós még 6x evett eddíg
Mostanában nyögvenyelős a délutáni kajálás
Eddíg:
fél 6 kor tápi
fél 9 kor gyümi
fél 12 kor tápi
fél 3 kor pép(2 napja, eddíg tápi volt ez is)
fél 6 kor főzi
fél 8 kor szépálmokat tápi(sűrűbb, mint a sima)
Így 3 óránként evett, és tuti voltam, hoyg nappal jóllakik é snem fog kelni éjjel enni, nem is kelt:)
Most arra gondoltam 5x legyen csak kaja...
Pl:
fél 6 kor tápi
fél 9 kor gyümi,
fél 12 kor tápi
fél 4 kor pép-vagy főzi
és fél 8 kor szép álmokat tápi
így du. 4 óránként lenne kaja
Gondolom a 3 tápi még kell egy nap:)
Ti hoyg csináljátok?
4 hósan kezdtük,most 7és fél hós, így néz ki egy napi étkezés:
6:00 tápszer 230 ml
10:00 gyümölcs túróval, vagy babapiskótával-kekszel, vagy natur joghurttal kb 200 g
13:00-14:00 húsos főzelék kb 250 g
17:00 főzelék, sajtal, vagy tojássárgával vagy megint husival, de más mint az ebéd kb 200 g
20:00 tápszer 230 ml
Te tudod így alakítani, hogy eltolod az étkezést? Mi 4 hósak vagyunk, de én nem tudom neki így alakítani, pedig majd jó lenne. Nem fod sírni, hogy éhes már?
Ilyen korán kel a babád? Nálunk még éjjel is eszik, azt hittem, hogy azért kel ilyen korán enni.
szia
mi 4,5hósan kezdtük a hozzátáplálást
reggel 6.15-6.30 között kel. ekkor kap tápszert
aztán 4 óra múlva, mert a tápsz. kibírja a 3,5-4 órát kap gyümölcsöt ebből eszik 160-190ml (nem szereti annyira). majd kb 2,5-3 óra múlva kap főzeléket ebből 200-250ml eszik ezt szereti. 3,5 óra múlva kap tápsz. és estére kb 20.00-20.15 tápszert. nekünk a dokinéni nem engedélyezte az uzsonna kiváltását tejpéppel, mert túl sok benne a szénhidrát. és a tápsz. több a vitamin.ezt majd később.
tehát 6.15-6.30 tápsz., 10.15-10.30 gyümölcs, de van amikor már 10kor gyümölcs, 12.45-13.15 főzelék, 16.15-16.45 tápsz., 20.00-20.15 tápsz. ezt nekünk nagyon bevált, a kisasszony mindig tudja mi mikor jön. a fürdés ideje is 19.40-19.50 között van.
nem tudom miert kell bunkonak lenni egy par hozza szolonak,mivel szerintem mindenki ertette,hogy a kedves kerdezo mit is kerdett igazan!nem mindegy,hogy tapi vagy tapszer ertjuk,csak lehet idot akart sporolni szegeny,erre nem lehet gondolni?
a kerdesedre valaszolva jol csinalod de ugy is a baba diktal,hogy az o pocija mikor ehes!
csak rövidíteni akartam:(((
így is hosszú lett
köszönöm a többiek segítségét:))azért is így írom: ARIK vagytok :)))akkor úgy néz ki én akartam túletetni szegény babát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!