Járt itt valaki úgy, hogy a babája egyik napról a másikra nem fogadta el a tejet, tápszert?
17 hós a gyermekem, 8 hós kora óta nem szopizik, este meg ejjel itta a tapszert, ill. 1 eves kora ota este tejet.
Akarmennyire is szerettem volna de nem tudtam leszoktatni az ejjelo tapszerrol, jo ideje nem is probalkoztam vele. 2 hete elkezdte ataludni ag ejszakat, ezert reggelire kapta az ejjeli adagot. Orultem mint majom a farkának. De ugy 5 nappal ezelott egyszer csak ahogy leultunk a szokasos esti tej melle, egyszeruen bele se kortyolt eltolta az uveget es kozolte hogy "nem". Rahagytam. Reggel uj proba a tapszsrrel. Nem kerte azt se. Szajaba se vette. Majd azota csak ez megy. Se hidegen se melegen se poharbol. Gondoltam a foga mert eleg valogatos lett az utobbi 4 napbab es egyik ejjel rpsszul is aludt. De ma pl ujra ataludta az ejszakat tejet megsem kert....
Na de valahogy azert csak kellene neki az a bizonyos 500 ml még....de igy hogy? Most annyira valogatos lett hogy szinte csak a zsomlet meg a gyumolcsot eszi meg. Meg a sinlacot. Se tapszer se fozelekek se hus. Csak a gyumolcs meg a ragcsak. Nem tudom hogy ez fog, vagy dackorszak vagy mia fene de valagogy fontos lenne a tej foleg hpgy vizbol.annak ellenere nem iszik tobbet hogy a napi fel liter tej kimarad, es ez rendeseb meg is latszik a szekleten, jo koppanos most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!