Miért fáj még mindig a hasa a kislányomnak?
Figyelt kérdés
3 hós elmúlt,de szinte az elejétől hasfájós,sok mindent kipróbáltunk,semmi nem használ.Kevés anyatejet és tápszert kap.Sokat pukizik,és ez miközben jön neki,ilyenkor fáj a pocija,ill. amikor a kakilás előtt vagyunk.Éjjel nem is ébredne fel,ha nem fájna a hasa.Sokszor tornázunk is de valami végső megoldás kellene már mert miért kell neki ennyit szenvedni?a védőnő szerint majd elmúlik, de mikor??2008. okt. 27. 09:44
1/4 anonim válasza:
Mi is hasfájosok voltunk kb ennyi idősen múlt el. A sok torna mellet édesköményteát is főztem neki. Kitartást amint sokat mozog kipréseli magából azt a sok levegőt:)
2/4 anonim válasza:
Szia! Nalunk is ugyanez a problema, altalaban reggel 8kor es este 8kor menetrend szerint! Ilyenkor egy-ket orat uvolt, sajnos meg mi sem talaltuk meg a megoldast!!
8 hetes kislany anyukaja
3/4 anonim válasza:
sziasztok nekem a homeos bogyó vált be dioscorea villosa 9ch 530ft nagyon jó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ,szval csak várni kell:-(
A homeós bogyót próbáltam,sajnos nekünk nem segített.
Kitartást a 2. válaszolónak is!
Remélem mihamarabb vége lesz!
2008. okt. 27. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!