Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közel 6 hónapos kislányomnak...

Közel 6 hónapos kislányomnak megy a hasa (citromsárgás színű). Mitől lehet ez? Doki szerint jön a foga, legyek nyugiban. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Már vagy 4 napja megy a kislányomnak ahasa,olyan citromsárga színű,és elég híg.Elvittem dokihoz aki azt mondta,anyuka VALÓSZÍNŰ jön a foga.

Szóval nem is mondta tutira:(Szopik szépen,és kiegészítésként bébiételt is kap,persze meg is eszi.Teát nem is akart nagyon inni 2-3 napig--bár szopik,így ebből nagy baj nincs.Csak ez a hasmenés aggaszt!

Írnátok véleményeket?Vagy tényleg elképzelhető,hogy 6 hónapos korban kibújik a fogacskája?Még nagyon be sincs durranva a kicsi ínye.

Köszönöm.

2011. ápr. 26. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen elképzelhető.
2011. ápr. 26. 12:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi.

Csak én még ilyen nem hallottam...

2011. ápr. 26. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez fogzás lesz nagyon valószínű. Ha kicsit savanykás-erjedtes lesz a szaga, akkor meg 1000%.

Egyébként kisfiamnak úgy jöttek a fogai, hogy semmit nem láttam az ínyén, csak azt, hogy már áttörték a fogai (egyes és kettes fogaknál).

A négyes, rágó fogaknál már meg volt vastagodva az ínye, most pedig éppen a szemfogai jönnek, ennél is erősen duzzadt az íny. De ha az egyes-kettes fogaknál nem tapasztalsz ilyet, az nem jelent semmit. Lehet, hogy két hét múlva kint lesz a fogacska. :)

2011. ápr. 26. 12:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 6 hónapos volt, amikor ilyen volt a széklete. Vasárnap kezdődött így nem volt háziorvos, elvittük a kórházba és haza sem engedtek. Vírusos fertőzés volt, naponta 2-3 kaki volt csak, de féltek a dokik nehogy kiszáradjon. Semmit nem kapott amúgy a kórházban , csak 1 infuziót amikor bementük. 2 nap múlva hazajöhettünk, de kb. 2 hét volt mire rendeződőtt a széklete. Itthon még adnom kellett neki Normaflort, esetleg ezt megpróbálhatod.
2011. ápr. 26. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Jaj, az én kislányom 3 hónapos, és már több mint egy hete van neki ilyen sárga hasmenése, akkor neki is jönni fog a foga? Volt széklet tenyésztésen, mert a doki küldte, ott minden rendben volt, de azt már nem említette hogy a foga miatt van ez az egész. Én meg itt parázok, hogy mitől lehet, de akkor így már nyugodtabb vagyok.
2011. ápr. 27. 10:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Laktív Baby nagyo jó,és használ is.Recept nélkül lehet kapni a patikában,és folyékony állagú,íze sem rossz:)

Meg a enyhén sós vízben főtt répa,összeturmixolva,és amiben főtt a répa,azzal a vízzel lehet kicsit hígítani.Nekünk most kezd helyreállni így a széklet,de hogy ettől,vagy attól,hogy esetleg egy járványon kezdünk túl lenni azt nem tudom,de örülök,hogy jobban van a kicsi:)

Mindenkinek ajánlom,hogy próbálja ki aki ugyanígy járt,vagy fog sajnos járni....

mINDEN JÓT,ÉS MÉGEGYSZER KÖSZÖNÖM!

Babátoknak jó egészséget,sok sok nevetést,és huncutkodást:)

2011. ápr. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!