Rossz anyának erzem magam, tényleg az lennék?
Nem tudom, mi a rossz ebben a kérdésben.
Sokkal több értelme van, mint azoknak a kérdéseknek, ahol a kérdező összetéveszti az ezotéria kategóriát a gyerekvállalással, és azt gondolja, hogy a tojcsikából és a hasszúrkából majd mi megmondjuk, hogy terhes-e vagy sem.
Azt már meg sem említem, aki fél attól, hogy tesztet csináljon, vagy ott a másik véglet, aki már az ungabungát követő napon tesztelni akar, mert már érzi az összes létező tünetet, még azt is, ami a 2. trimeszterre jellemző.
Itt van egy anya, két gyerekkel, egy "csodás" apával, és kétségei vannak. Ebben semmi rossz nincs.
Kérdező, szerintem ne érezz bűntudatot, amiért néha kimozdulsz. Az apa berezelt, és két babával nem egyszerű. Inkább kapcsolj ki és pihenj néha, mert a gyerekek nagyon könnyen megérzik, ha nem vagy nyugodt.
Sajnálom, hogy anyukád nem ad visszajelzést. Esetleg beszélj vele erről, hogy mit gondol rólad, milyennek lát téged, bár lehet, hogy azért nem mond semmit, mert nincs semmi rossz, amit elmondhatna.
Kitartást!
Jók ezek a kérdések. Egy anyában mindig vannak kételyek. Most fáradt vagy, ami nem is csoda. Mindent megteszel, amire képes vagy. De lássuk, be egy anya is csak emberből van.
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen kérdések később is felmerülnek...Hagyjam hisztizni? Fiúzhat már? Elengedjem ide, vagy oda? Mindig a legjobbat akarjuk a gyereknek. Majd az idő eldönti, jó döntés volt-e. Nincs tökéletes anya, csak elég jó anya van.
Ne izgulj kérdező, nem vagy rossz anya. Fáradt vagy, és csalódott, hiszen nem egymagadnak szülted, az apa is szerepelt a tervben.
Nehéz a kisgyerekekkel, főleg ikrekkel, és bizony nehéz két szülő helyett egynek helytállni. Kitartás Neked! :)
Sok esetben egy nő sokkal talpraesettebb lesz ha kicsit megrázzák, mintha burokba téve simikézik. Tudok mert en is 2 gyerekes anya vagyok. Eszembe nem jutna nyafizni hogy vigasztalgassanak, nem azért mert tökéletes vagyok hanem mert az nem vezet semmire ha leülök és qrvára sajnáltatom magam hogy milyen szar vagyok. Ez mártírkodás! Ez nem visz előre, ettől csak gyengíted magad. Ha simikéznek hogy jókislany vagy ne sirj, az 12 eves korig tök jó, de akinek gyerekei vannak annak fel kell nőnie. De tudom sokaknak nem tetszik ha valaki őszinte és nem egy naív Terézanya, aki attól jobbnak hiszi magát hogy a napi szaranya mártírkodásra önjelölt pszichológusként válaszolt, de egy felnőtt embernek úgy tudsz segíteni, ha rávezeted hogy ÁLLJON TALPRA!! Ha simikézed amikor mártírkodik, azzal azt éred el hogy maskor is ezt fogja tenni CSELEKVÉS helyett.
Lepontozhat bárki, akkor is azt gondolom hogy a "szaranyavagyok" nők maguknak és a sajnálkozóiknak köszönhetik hogy nem tudnak kimászni a gödörből, mert amíg pátyolgatják őket addig jó ott ücsörögni a meleg fosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!