Hogy szerettessem meg babámmal a hasonfekvést?
én hanyatt feküdtem és a babámat magamra fektettem. A fejem alatt párna volt, az ő kezei pedig kb. a cicimen voltak. Grimaszoltam, idétlen hangokat adtam neki, amiken jókat derült, így nem tűnt fel neki, hogy hason fekszik
Olyat is csináltunk, hogy az alkarunkra hasaltattuk, a fajét már nem tartottuk és zsipp-zsuppoztunk
a lábadra is hasaltathatod keresztbe úgy, hogy a feje már lelógjon, simizheted, énekelhetsz neki közben
Nem szabad sokáig hasaltatni, mert elfárd és megutálja
ha ici-pici időkre van hason naponta többször (eleinte tényleg csak pár mp), az is elég.
Esetleg napközben hason alvás
12 hetes, aludni hason szeret, azzal nincs is baj, csak ugye akkor nem erősödik a nyaka/háta
De egyébként nagyon élénk, folyton jár keze-lába, úgyhogy nincsenek elgyengülve az izmai, csak nem is szeretném, ha ebbe a hibába esnénk :-)
Próbálom, hogy gyakran rövid időkre teszem hasra.
Igazából nem tudom, hogy kellene-e már a könyökén támaszkodva nézelődnie, egyik oldalról a másikra simán átfordítja a fejét hason fekve (bár ezt szinte az első naptól csinálja), a védőnőnk szerint már jobban kéne emelgetnie a fejét.
jól csinálod.
ennyi, fektesd hasra amennyiszer kehet.
Ha bizonytalan vagy, akkor egy gyógytornásznak mutasd meg. Én is ezt tettem, egy Dévény-módszeres gyógytornász jött el hozzánk. Heti 1-szer mondtam, hogy jöjjön, amíg nem mászik a babám. Nálunk a védőnő semmire sem jó.
Nincs egyébként semmi bajunk, de a babák a torna után nyugodtabbak, jobban érzik magukat, ezért döntöttem így.
Szia!
Nálunk az jött be, hogy 1 gimnasztikai labdára pelust tettünk, rátettük a picit hasra, elé pedig 1 tükröt.Nézte a tükörképét és imádta.
21:04
ja, és előre-hátra ill. oldalra ringattuk, a combijánál fogtuk, a pelus mentén C betűt formálva.
Gyógytornászt nem akarok hívni külön, persze ártani biztos nem árt, de én "tornáztatom" minden nap egy kicsit :-) Viszont babauszira megyünk majd, mert abban nagyon bízom, meg az olyan lesz, amit tényleg élvezni fog, mert imádja a vizet.
Köszi a válaszokat! Ha van még valakinek más ötlete is, akkor várom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!