Addig oke, h hiper-szuper bébiőr+ légzésfigyelő, de?
Szval ajándékba kaptunk anyósomtól és szüleimtől.(márciusban szülök)
De tudja vki mit kell tenni ha nem tévesen riaszt es esetleg nem csak 1 légzést hagyott ki a baba?
Érdemes elmenni, mert az újraélesztésen túl sok más egyebről is szó esik, ami sajnos hasznos lehet bármilyen baleset, forrázás, törés, mérgezés, félrenyelés... esetén is.
Egyes.. elnézést, de IGEN kérdés. A Gyakorikérdések.hu-oldalon. Milyen meglepő...😁😁😁😀🤣
Többieknek köszönöm (linket is)
A közelünkben ilyen tanfolyam sajnos nincs,a legközelebbi innen majdnem 100km ?4 alkalomból áll. Rengeteg pénzbe telne és 20.hettol en fekszek, igy aztan arra gondoltam talan vedono eltudna magyarazani. Szerintetek?
Korhazhoz vagyok kotve, fekszem a 20.het ota.. nem hiszem h elengednek. De koszonom szepen.:/
Most azon gondolkoztam hátha vmilyen frissen szült anyuka rokonom/ ismerosom volt ilyen tanfolyamon, és legalább amit lehet elmagyarázna. Mar az is tobb lenne a nullánál ugye..
Ahol lakunk meg sajnos nem indul ilyen tanfolyam, amit furcsállok. Sok anyuka szeretné kihasználni de nemtudja. Pedig sztem lenne elég jelentkező.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!