Melyik cumit és cumisüveg márkát ajánljátok? Kinek mi vált be?
Figyelt kérdés
2018. jan. 27. 09:08
1/14 A kérdező kommentje:
Az Aventről elég megoszló véleményeket olvastam...
A MAM-ról is a Tommee Tippee-ről jókat.
2018. jan. 27. 09:10
2/14 anonim válasza:
Mam,Mam,Mam.. nem ragadt be a lemez, mindenből csak ezt fogadta el, cumiból,cumisüvegből,itatópohárból.
De nem is bánom mert jó minőségű termékek és ami nagyon fontos könnyű őket tisztán tartani nem állnak csillió alkatrészből.
3/14 anonim válasza:
MAM! Cumi, cumisüveg, itatópohár, rágóka, minden... A kisfiam üvege még Tomee Tippee volt, neki jó volt, az ikrekkel egy hónap szenvedés után váltottunk MAM anticolic üvegre, megváltás volt, főleg, hogy párhzamosan két babát kell egyszerre etetni.
4/14 anonim válasza:
Nekünk is minden MAM volt mindkét gyerekemnél. Szoptattam és pótlás is kellett néha,szépen tudtak enni belőle. A legjobb benne, hogy teljesen darabjaira szedhető a cumisüveg. Egyedül mellszívóból vettem Medela-t.
5/14 anonim válasza:
A lányom csak a MAM cumisüveget és a Nuk cumit fogadta el
6/14 anonim válasza:
Nálunk Avent Natural cumisüveg és a MAM cumi vált be.
7/14 anonim válasza:
Cumisüvegből MAM, cumiból NuK. De cumit csak elalváshoz használunk, ahhoz sem mindig.
9/14 anonim válasza:
Tommee tippee mindenből. A MAM-ot nem szerette.
10/14 anonim válasza:
Jó ez a lepontozás megint... 😂👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!