Mennyi idős korától kínáltad csőrös pohárból az innivalót cumisüveg helyett? Elfogadta a babád könnyen, vagy szoktatni kellett hozzá?
Szia!
Én 6.5hónaposan kináltam belöle elöször,és szilikonos puhacsörösböl,hát nekem sajnos nem fogadta el olyan tul könnyen,kb. 2hétig próbálkoztam,de nem nagyon akart belöle inni,aztán egyik nap reggel elmeséltem neki,h tönkrement a cumisrésze(ugyanazt a cumisüveget alakitottuk át neki itatósra,egyébként Nuk first choice),és igy csak ebböl tud inni,és h ö már nagyfiu,ugyh csak ügyesen igyon belöle,és láss csodát egyböl ivott belöle,és azóta is csak abból iszik. :)
Szia!Sajna,nekem nem volt ilyen szerencsém,mint az első válaszolónak.
Én folyamatosan próbálkoztam,inkább nem ivott,de nem fogadta el.3 féle csőrös itatót vettem,egyik sem tetszett a kisfiamnak.
Most 17 hónapos,már Aventos varázsitatóból iszik,de nagyon nehezen szokta meg.A cumisüvegből jelentősen nagyobb mennyiséget ivott,most ezzel kb. napi 7 dl-t.
Sok szerencsét! :)
Köszönöm azoknak, akik a kérdésemre válaszoltak!
Várom még a tapasztalatokat CSŐRÖS POHÁRRAL, akinek ez kimaradt, köszönöm, de inkább kíméljen a válaszadástól.
14 hónapos korától-egyből elfogadta-kemény végű itató, de csak a vizet (csak vizet iszik) issza belőlle, a tejitalt reggel és este cumisüvegből kizáróan.
17 hónapos
8 hónapos a kisfiam, és most álltunk át csőrösre, szilikonos csőrűt kaptunk, Tupperware. Elsőre elfogadta, sőt, kb. egy hét után egyedül ivott belőle. Most jönnek a fogai, úgyhogy vettem neki Nuby-t, ami szintén szilikonos, 900 Ft volt a Müllerben, ezt nem bánom, ha kiharapja, a Tupper egy kicsit drága ahhoz.
Egyébként próbáltam merev csőrűből is, azt nem fogadta el.
De ez a Nuby nagyon jó, egész nap a keze ügyében van, és kiszolgálja magát. Vele párhuzamosan viszont pohárból is adok neki inni kaja után, hogy azt is szokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!