Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudok a netről Mei...

Honnan tudok a netről Mei Tai-t rendelni?

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 20:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem,hogy ez mi???
2008. okt. 26. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:
info@babakozelben.hu
2008. okt. 26. 21:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Én a liliputitól rendeltem, nagyon szép, stabil, kényelmes. :)
2008. okt. 26. 23:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Ja, a cím: [link]

Az első válaszolónak: egy ősi babahordozó eszköz. Kötős kengurunak is hívják. Több előnye is van. A gyereket elöl, hátul és oldalt is hordozhatod benne, nagyon kényelmes, egyszerű a használata. Lényege, hogy nem terheli meg a babó gerincét (a kenguruval ellentétben), mivel a lábacskái a testével M alakot zárnak be. Segít a csípőficam megelőzésében és/vagy korrigálásában is. Újszülött kortól használható. Méretét tekintve egy méretben gyártják, teljesen unisex, én ezért is rendeltem. A 185 centis párom uúgy tudja használni, mint a 162 centis anyukám (ha szükséges).

A hordozásról: [link]

"...hogyan néz ki? A Mei Tai egy jellemzően négyszögletű, többrétegű “body”-ból (panelből) és 4 pántból áll. A derékpántok rövidebbek, a vállpántok hosszabbak, mert azokat keresztezni is kell. Egyesíti a kendő és az SSC jó tulajdonságait: tökéletes tartást biztosít a babának, kényelmes viselet, minden hordozási helyzet megköthető vele, és szinte lehetetlen elrontani. Ehhez nagyon hasonlít a podegi és a hmong is, fő különbség hogy ez utóbbiaknál csak 2 vállpánt van, derékpántok nincsenek.

előnye: Nem fedi a testünket 5 méter anyag, és minden testalkatra és babaméretre könnyen alakítható.

anyaga: Jellemzően vászon, vagy twill (sávolyszövet) anyagból készül. A vállpántok hosszan béleltek, és ferdén kapcsolódnak a bodyhoz. A derékpántok csak a drágábbaknál béleltek (anélkül is kényelmes), egyenesen, vagy ferdén kapcsolódnak a Mei Tai body-hoz. Nem nagy ördöngősség megtanulni, hogyan kell felkötni. Ha a másik oldalán más színűaz anyag, kifordítva is hordható..."

Még azt tudnám elmondani, hogy a miénk igen jól van megcsinálva, és nagyon szuper, h ki van párnázva az összes pántja.

Ennyi így hirtelen. :)

2008. okt. 26. 23:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és azt is, hogy a harmadik válaszoló válaszolt az első kérdésére. Most jutottam ide...
2008. okt. 28. 09:01
 6/14 A kérdező kommentje:
Bocs, a negyedik.
2008. okt. 28. 09:02
 7/14 anonim válasza:
hamarosan innen is : www.mamka.hu
2008. nov. 6. 17:28
 8/14 anonim válasza:

Szia, Ha még nem rendeltél Mei-Tai-t, én ezzel foglalkozom. Hamarosan web lap is készül.

Ha érdekel: szabobea13@freemail.hu

2009. jan. 4. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Például innen: www.mei-tai.hu . Gremese :)
2009. okt. 3. 22:43
 10/14 anonim ***** válasza:
2009. okt. 3. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!