Miről lehet felismerni a hisztit és mennyi idős kortól lehet rá számítani?
Nekem nagyon erős akaratú fiam van, első szava a nem volt amit azóta is bőszen gyakorol.
13-14 hónapos kora óta kezdte el a hisztit, ami igazából elég csúnya szó, egyszerűen csak a frusztrációját ő így tudja kiadni magából.
Legdurvább nálunk is 16 hónapos kora körül kezdődött akkor volt először hogy nem engedtem hogy dobálja a labdáját építési területre, hazáig üvöltött, majd itthon is annyira feldühödött hogy még levetkőzni se engedte magát, levágta magát a szőnyegre, nem hagyta megnyugtatni magát, ledobált mnident a szekrényről dühébe.. szerintem ennyire durva hisztije azóta se volt pedig lassan 2 éves lesz.
Amúgy ha sok inger éri annál durvább, nem véletlen hogy boltba jön ki sok gyereknél a hiszti, nálunk is rendszeres ott, de már könnyebben tudom kezelni.
En 7-8 hos koruk ota latom rajtuk a tipikus kisiro hisztiket. Marmint hogy akar valamit de nem kaphatja meg ezert sirni kezd. Nem tudom miert mondjak hogy ennyi idosen még nem hisztiznek. Nem a fenéft. Jo ha egy 3 hetesnek nem adsz cicit az nem azert sir mert hisztizik hanem mert elveszti a biztonsagerzetet vagy ehes.
De ha egy 7 honapos ramutat a kekszre es ha nem adok voros fejjel uvolt az mi ha nem hiszti? :)
Kb. 1 éves kor körül kezdődik, de itt van egy aranyos írás az LLL-től. Olvasd el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!