Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogyan játszotok a 3...

Ti hogyan játszotok a 3 hónapos babáitokkal?

Figyelt kérdés
Azért érdekelne,mert az én babámat nem kötik le a zenélő/világító játékok.Csak azt szereti,ha beszelek hozzá,mesélek neki vagy könyvből mtogatom a képeket.Tornáztatást is szereti,de hason egyenesen gyűűűlöl lenni.Ahogy hasra teszem üvölt, és rögtön hátára fordul.Még nem fog, de mar nyúl dolgok felé.A ti babáitok ennyi idősen mit szeretnek játszani?

2018. jan. 22. 17:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Kérdező te meg ne etesd már a trollt! :D
2018. jan. 22. 17:52
 12/31 A kérdező kommentje:

#13 igen szoktunk állatkák hangját utánozni meg ilyesmi.szereti.

amúgy meg miért van ennyi elmebeteg itt a gyakorin akik ilyen válaszokban lelik örömüket mint az #1?

2018. jan. 22. 17:53
 13/31 A kérdező kommentje:
jó lol igazad van #13.csak annyira könnyen felidegesít az ilyen 😂
2018. jan. 22. 17:54
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

Meg aztán, három hónaposan még minden új élmény, meg minden játék.... a pelenkázás, a tejcsizés, a fürdetés, az öltöztetés...

Ha ennyire szeret kommunikálni, tanítsd meg a babajelekre. Hasonlóak, mint a siketnémáké, csak egyszerűbbek. A jelelő babák már fél éves korukra is ki tudják fejezni magukat, vagyis sokkal hamarabb mint hogy beszélni (fiziológiailag artikulálni) tudnának, de a tényleges beszéd is érdekesebb lesz nekik, mivel értik már, "mire való", motiváltabbak lesznek megtanulni. És nem utolsósorban, nagyon jó móka is! :)

2018. jan. 22. 17:59
 15/31 A kérdező kommentje:
#18.a babajelekről már hallottam.nem tudod véletlen honnan tudnám megtanulni őket?fent van youtube on pl?
2018. jan. 22. 18:00
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Én anno könyvből olvastam a babajelekről, de most gyorsan rákerestem, és például ezt találtam:

[link]

2018. jan. 22. 18:02
 17/31 anonim ***** válasza:
2018. jan. 22. 18:05
 18/31 A kérdező kommentje:
#én meg téged,hogy nincs jobb dolgod minthogy ide írogass ilyeneket.de esküszöm,ha élőben mondanád ezeket,már rég a földön lennél.az anyukád meg jobban járt volna,ha lenyelt volna....
2018. jan. 22. 18:05
 19/31 A kérdező kommentje:
#22.köszi a linkeket.meg fogom próbálni.kíváncsi leszek mennyire lesz hatásos,mert már több helyről hallottam,hogy nagyon jó és segít a kommunikációban már nagyon hamar.
2018. jan. 22. 18:06
 20/31 A kérdező kommentje:
#22 és meg is tanultad őket?meg is próbáltad babának megtanítani?
2018. jan. 22. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!