Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az a koszmo, es mitol...

Mi az a koszmo, es mitol keletkezik?

Figyelt kérdés
es mivan ha nemkezeljuk?mivel kell kezelni?
2008. okt. 26. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Én nem pontoztam le senkit,csak a véleményemet írtam le.Nem a spórolás miatt nem vettem Bebát,hanem amíg az olaj tökéletes számunkra,addig minek?
2008. okt. 26. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Off: Tapsztalatom szerint gyakran van olyan, hogy idetévedő nagyokosok lepontozzák a válaszokat, de ők maguk nem írnak semmit. Ne egymás között keressük a lepontozókat. Én személy szerint nagyon ritkán pontozok le bárkit is, csak akkor, ha nem a kérdésre válaszol, vagy tényleg nem jó, amit írt. Általában inkább nem pontozok.

On: Mi is olajozással kezdtük a koszmó elleni harcot, és csak akkor vettük meg a Babét, amikor több hónapos küzdelem után sem sikerült megszabadulnunk tőle. Amúgy gyereke válogatja, hogy kinek lesz koszmós a fejbőre, és kinek mi válik be ellene.

-Macska-

2008. okt. 27. 10:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
kamillas vizbe fürdetem a lanyom, születese ota. eleinte a kamillan kivül mas nem is volt benne aztan 1 honapos kora körül tettem elöször hipp-es fürdetöt, olyat ami hajra is valo. Nemtudom, hogy amugy lett volna koszmoja valaha is, de most 9 honapos es semmi sem volt vagy van a kis fejbören. Amugy en is az olajat ismertem, lehet hogy most rossz anyanak fog a többseg tartani, de erröl a samponrol, amit irtok meg nem is hallottam.
2010. febr. 3. 12:45
 14/14 anonim válasza:
49%
Igen érdekes,hogy a pénz dominál már gyerek vállalásnál is.(Sajnos ez van,manapság.)Egyébként én is mindent megveszek a gyereknek amire szüksége van,de én nem azért szültem,mert az egzisztenciám rendben volt,hanem azért,mert a férjem és én is szerettünk volna egy "gyümölcsöt".Ha valaki a mai időben arra vár,hogy minden adott legyen,félő lecsúszik egy csodáról.
2010. febr. 24. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!