Miért esik nekem mindenki amiért gyümölcslét adok a babámnak víz helyett? Mindig mindenki azt hajtogatja milyen fontos a vitamin. Hát a gyümilében tuti több a vitamin mint a vízben.4 hós baba anyukája
Fogorvos portálon találtam...
"Mivel a gyümölcssavak a fogzománc felületét feloldják, aki a savas étel, ital fogyasztása után nyomban fogat mos, a fogzománc feloldódott felső rétegét a szó szoros értelmében eltávolítja. "
Egyébként az én lányom is ivott gyümölcslevet, teát cumisüvegből, csőröspohárból, napi 3x mostuk a fogát és sajnos tényleg elromlottak..
Szóval ha nem muszáj,akkor inkább a vizet add neki, vagy ha nagyon szeretnéd, akkor pohárból vagy szivószállal.
A kicsikkel már ügyesebb voltam.
6 és 1 évesek, de CSAK vizet isznak.
Anyu szokott nekik bodzaszörpöt és málnaszörpöt cukor nélkül eltenni.
Azt kapják(a kicsi málnát még nem de a nyáron már fog) a nagy melegben inni,szeretik.
Csak a házi sütiket ismerik, nem esznek csokit, chipset.
Nápolyi és háztartási keksz,ami szokott lenni itthon, túrórudit én készitek.
A teát vagy nádcukorral, vagy gyümölcs cukorral édesitem.
És nem azért nem kapnak fenti dolgokat,mert annyira ellenzem őket, hisz előbb-utóbb találkozni fognak velük, de amig nem muszá, addig ne egyék, ehetik még egész életükben
Esetleg, ha szeretnétek recepteket, vagy szörpiket, irjatok,bárkinek szivesen elküldöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!