Babám megfázott, milyen vitamint adhatok neki, van baba vitamin készítmény,7 hónapos?
Szia! Nekünk már a kislánynk születésekor (tavaly szeptemberben) ajánlotta a dokinéni a Cebion cseppeket ( van csak C-vitamin és van multivitamin is) és a Biogaia (probiotikus baktériumokat tartalmaz) cseppeket. Mindkettő immunerősítő. Tavaly ősztől tavaszig szedtük, most újra kezdjük. 1 év alatt csak most augusztus közepén volt náthás a kislányunk. Jobbulást a babádnak. :)
Gyógyszertárban szokták ajánlani a homeopatikus gyógyszereket is, csak hát azok tabletta formájában nehezen adhatók a babának (én mondjuk kanállal szétnyomom és felodom vízben vagy teában, de szerintem így nem olyan hatékony, mintha szopogatná, ahogy kell, úgyhogy ezeket nem adom olyan gyakran)
2. válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem, hogy még mindig szopizik naponta 3szor és a cseppekből naponta 1szer 5 - 5 cseppet adok neki (Cebionból a C-vitamint használjuk). A férjem tavaly 2szer is influenzás volt, nekünk mégsem volt semmi bajunk.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!