Nem tudom, hogy mi van a babámmal? Eddig nagyon jól és könnyen elaludt. De néhány hete csak a kínlódás megy.
Mostanában, van hogy 3/4 órát küzdök, hogy aludjon fél órát. Amúgy képes lenne arra, hogy egész délelőtt, vagy délután nem alszik. Utána persze meg ki van borulva a fáradtságtól és csak üvölt. Egyszerűen olyan, mintha túl lenne pörögve. Majdnem elalszik, aztán egyszercsak saját magát felébreszti azzal, hogy cuppogtatja vagy a cumiját, vagy a kezét, vagy akármi mással. És kezdődik minden előröl. Próbálom lecsendesíteni, aztán majdnem elalszik, de újra felébreszti magát és elkezd valamit bohóckodni. Ha meg ott hagyom, hogy aludjon el magától, akkor meg egy szemhunyást sem alszik 2 evés közt. Csak nyűgöl, fetreng,kínlódik.
Ja, amúgy most töltötte a 4 hónapot.
Bocsi, hogy hosszú lett egy kicsti, de próbáltam leírni részletesen, hogy mi a helyzet, hátha tud valaki segíteni, hogy mit tegyünk. Persze még így is biztos kihagytam valamit. Segítsetek légyszi!!! Már tiszta ideg és kimerült vagyok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!