Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem tudom, hogy mi van a...

Nem tudom, hogy mi van a babámmal? Eddig nagyon jól és könnyen elaludt. De néhány hete csak a kínlódás megy.

Figyelt kérdés

Mostanában, van hogy 3/4 órát küzdök, hogy aludjon fél órát. Amúgy képes lenne arra, hogy egész délelőtt, vagy délután nem alszik. Utána persze meg ki van borulva a fáradtságtól és csak üvölt. Egyszerűen olyan, mintha túl lenne pörögve. Majdnem elalszik, aztán egyszercsak saját magát felébreszti azzal, hogy cuppogtatja vagy a cumiját, vagy a kezét, vagy akármi mással. És kezdődik minden előröl. Próbálom lecsendesíteni, aztán majdnem elalszik, de újra felébreszti magát és elkezd valamit bohóckodni. Ha meg ott hagyom, hogy aludjon el magától, akkor meg egy szemhunyást sem alszik 2 evés közt. Csak nyűgöl, fetreng,kínlódik.

Ja, amúgy most töltötte a 4 hónapot.

Bocsi, hogy hosszú lett egy kicsti, de próbáltam leírni részletesen, hogy mi a helyzet, hátha tud valaki segíteni, hogy mit tegyünk. Persze még így is biztos kihagytam valamit. Segítsetek légyszi!!! Már tiszta ideg és kimerült vagyok.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

2010. jún. 5. 16:47
 1/2 anonim ***** válasza:
nálunk detto. én rájöttem.jön a foga. egy ki is bújt. ésmost jön a második..
2010. jún. 5. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
4 hós és 1 hetes a babám. Nálunk az a gond, hogy könnyebben felébred a zajokra, mint eddig. Már útálom a szomszédokat, állandóan zajonganak, dübörögnek, ajtókat rángatnak, csapkodnak és nap, mint nap felébred a drágám. Akkor még nincs is baj, de a következő alvásnál annyira fáradt, hogy szétsírja magát. Én sem tudok megoldást. Most is kopognak, dübörögnek, 8-kor aludt el a babám, már szétvet az ideg, nehogy felébredjen a kis Drágaságom. Nálunk meg csend van, szól a tv a másik szobában, de mégis annyira hangosak a szomszédok, nem tudom mit tegyek én sem.
2010. jún. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!