Mikor mentetek először moziba, étterembe, randira a baba mellől kettesben? Korai lenne szerintetek?
Sziasztok!
Van egy kislányunk, holnap lesz 5 hetes.
Egy kis tündér, nem sírós baba. Úgy már voltam nélküle, hogy apa vigyázott rá, vagy hogy anyukámmal együtt vigyáztak rá, sosem volt semmi gond. Viszont megfordult a fejemben, hogy elmehetnénk kettesben vacsorázni, moziba, vagy csak egy gyors délutáni "randira", amíg a szüleink vannak a babával. Egyik program sem lenne több két-két és fél óránál szerintem.
Anyukám is és a barátom anyukája is naponta-kétnaponta látja, tehát ismerik a babát, a szokásait.
Szerintetek korai lenne, ha mondjuk miután elaludt, elmennénk a barátommal kettesben valahová?
Nem ébred már éjszaka.
Szintén házassági évforduló miatt mentünk kettesben moziba, étterembe, a mi kisfiunk akkor már 4 hónapos volt. Anyatejes volt, de addigra beállt annyira a kereslet-kínálat és a szopik sűrűsége, hogy 3-4 óránként kérte csak a cicit. Mivel nem fogadott el üveget, mi a következő szopira otthon is voltunk, a 3 órába pont belefért egy másfél órás film és a plaza éttermi részében egy gyros, siető, nem túl meghitt évforduló volt, mégis az egyik legszebb volt, mert a kincsünk várt otthon minket.
Tipikus elsőbabás szülőkként egész program alatt a kisfiunkról áradoztunk egymásnak, folyton anyumat hívtam, hogy minden oké-e.
Most, hogy a fiunk már 5 éves, de a kislányunk is már 3, jobban ki tudunk kapcsolni, akkor még nagyon új volt a helyzet, igazság szerint nem is vágytunk el a kisfiunk mellől.
Szia!
Gratulálok a babához!
Figyelj, nem kell senki megerősítése, a közvélemény pedig mellékes. Ha te el szeretnél menni, úgy érzed jól esne,a baba pedig kibírja azt a pár órát (egy mozi előadás), akkor menjetek! Sőt, mi több, ha úgy érzed menned kell, inkább ajánlott, töltődj fel egy picit, hidd el a baba is kipihent anyukát kap majd vissza, ami csak jó lesz mind a kettőtöknek.
Igazából van, aki így csinálja, van aki úgy. Van, aki jól bírja a bezártásgot, van aki pedig nem. Az idegeid többet érnek, mint, hogy "hivatalból" a négy fal közt legyél- mert ezt várja el a.... kik is? az internet népe? a fórumozó anyukák? Ugye, hogy hülyeség ezen kattogni?!
Menj, és jó mulatást ;)
szeptember elején született a babánk, október 21-én van a házassági évfordulónk, elmentünk vacsizni és moziba, valamint férjem szülinapján, november végén is.
Ha nyugis baba, elvan anyuddal, és bízol benne, nyugodtan menjetek.
Ha nektek igényetek van rá, menjetek, ne foglalkozzatok más véleményével. Én biztos mennék, ha lehetőségem lenne rá!
Mi még nem voltunk moziban, étteremben mióta megvan a kislányom, fodrászhoz mentem el amikor kb 6 hetes volt. Végigaludta, nem vett belőle észre semmit, hogy nem vagyok ott(természetesen nem vittem a fodrászatba, otthon aludt, a férjem vigyázott rá)
Van aki szerint úgy tűnik az a normális, ha ovis koráig mellette ülsz :D ... így a lepontozások alapján.
Istenem milyen anya lehet az, aki a gyerekén kívül bármi másra mer gondolni?-ejjj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!