Mikor mentetek először moziba, étterembe, randira a baba mellől kettesben? Korai lenne szerintetek?
Sziasztok!
Van egy kislányunk, holnap lesz 5 hetes.
Egy kis tündér, nem sírós baba. Úgy már voltam nélküle, hogy apa vigyázott rá, vagy hogy anyukámmal együtt vigyáztak rá, sosem volt semmi gond. Viszont megfordult a fejemben, hogy elmehetnénk kettesben vacsorázni, moziba, vagy csak egy gyors délutáni "randira", amíg a szüleink vannak a babával. Egyik program sem lenne több két-két és fél óránál szerintem.
Anyukám is és a barátom anyukája is naponta-kétnaponta látja, tehát ismerik a babát, a szokásait.
Szerintetek korai lenne, ha mondjuk miután elaludt, elmennénk a barátommal kettesben valahová?
Nem ébred már éjszaka.
3 hónapos vagy 4 pontosan nem emlékszek mikor először moziba mentünk, előtte csak míg gyors vásároltunk vigyáztak rá nagyszülők de végig aludta, enyém tápszeres volt így "könnyű volt".
Tied szopizik, elfogadja cumisüvegből a lefejt tejet egyáltalán?
Amúgy ha 2 óra kb akkor nem értem hogy jön hogy átalussza az éjszakát? :)
Tápszeres baba, szerencsére nincsenek gondok az étkezéssel, bárki etetheti. :)
Azért írtam, hogy nem ébred már, mert pl. az egyik barátnőm kisfia felébred 40-50 perccel azután, hogy letették aludni és nehezen is alszik vissza.
Persze, az itthonlétnek is megvan a varázsa, csak azért mégis más, mikor kicsípi magát az ember és csak a párjával megy valahová.
Mi is jól érezzük magunkat itthon, hármasban, de ettől függetlenül élvezem azt is, ha felnőttesebb programom van.
A mi helyzetünk teljesen más volt 2 sokat síró babával, a fiam 5 hós volt mikor először mentünk el pár órára, a kislányom meg 6 hós és felváltva csak, vagy én vagy a férjem vigyázunk rá, szóval kettesben még nem voltunk sehol. Altatni nagyon nehéz, van mikor 1 óra múlva megébred és megint nehéz visszaaltatni stb. Szóval alvásidőben se megy a helyzet.
Gondolom tápszeres a babád vagy lefejt tejet elfogad, ha így ezen gondolkozol. Így szerintem nem korai, oké 5 hetes nagyon kicsi még de ha úgyis alszik meg ilyen sűrűn van a nagyszüleivel, nem lesz gond.
Négy héttel a baba születése után mentünk étterembe, mert akkor volt a házassági évfordulónk, és az egyik nagymama jött vigyázni rá. Én csak fejni tudtam a tejet, de volt bekészítve a hűtőbe előre. Tápszer az még ennél is egyszerűbb.
Én semmi rosszat nem látok ebben, nem hetekre mentek el, és nektek is kell egy kis közös idő.
Ezt ti érzitek! Ne érdekeljen ki mit gondol. Ha nektek van kedvetek és kell a kikapcsolódás, akkor menjetek.
2 hetes volt a lányom, amikor a legjobb barátnőmnek volt az esküvöje. Elmentünk a vacsorára. Kis községben lakunk, 3 utcával arrébb volt a helyszín. Nővérem (aki két gyereket már felnevelt) maradt itthon vele. Közvetlen indulás előtt megszoptattam, mire újra éhes lett már itthon is voltunk. Aludt végig. Összesen 2 órát voltunk ott, de nagyon jól esett. Jó volt kicsit kiöltözni, megcsinálni a hajam, sminket rakni. Fizikailag is teljesen jól voltam, pedig császárom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!