Újszülöttet miben hozzuk haza a kórházból hordozóban vagy mózes kosárban?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 10:21
11/16 anonim válasza:
Mi baja lenne a hordozóban? Azért találták ki, mert az a biztonságos autóban!! Mindkét gyerekemet abban hoztuk haza, 100 km-re volt a kórház!!
12/16 anonim válasza:
Mózesban. Engem is úgy hoztak haza anno és abban cipeltek. Sosem hordoztak és lám, nem lettem lelki sérült.. :))
13/16 anonim válasza:
Utolso, miert a hordozósok lelkisérültek? Ugyanmár..:D
Amugy mi hordozoban hoztuk haza ,mózesba akartuk de apu véletlenül hordozót hozta be , semmibaja nem lett a fiamnak sem a lányomnak..
20perces utrol van szó
14/16 anonim válasza:
Ahol én szültem csak hordozóban adták ki a babákat. Érthető is, hisz ha jól sejtem a mózest nem lehet bekötni.
15/16 anonim válasza:
2-es vagyok, aki javasoltam, h kérdezze meg a kórházat (de látom, kár segíteni, a jószándékot is divat lepontozni...).
Bp-en van olyan kórház, ahol meg csak mózesben engedik el a babát, mert az meg a gerincének jobb. Szóval mindkettônek megvan az elônye, hátránya, ill. kórháza válogatja.
16/16 anonim válasza:
Hordozó!!! Vegyetek gerinc kiemelőt igy biztonságban és kényelmesen utazhat a baba 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!