Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik, hogy egy baba addig...

Létezik, hogy egy baba addig nem ül meg egyedül, amíg magától rá nem jön az ülésre?

Figyelt kérdés

Tehát hiába ültetgetik, nem marad úgy, - 1-2 mp alatt elborul, viszont mászásból kiül és akkor már úgy marad?

Ha van olyan anyuka, akinek a babája csak így ült, megírá,hogy mennyi idősen ült a baba magától?

Köszi!

2010. jún. 5. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam 7 hósan már megült ha felültettem, persze sokáig nem ültettem.Végül 8,5 hósan ült fel magától.
2010. jún. 5. 09:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt, még ha kitámasztottam is eldőlt, nem bírtam még magát megtartani. 6 hónaposan magától felült négykézlábállásból oldalt kiült elöször támasztotta magát a kezével majd anélkül s akkor már nem dőlt el.
2010. jún. 5. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, amikor magától fel tud ülni, akkor erősödött meg annyira hogy ne dőljön el és meg tudja magát tartani. Azért nem ajánlják, hogy ültessék az anyukák a még ülni nem tudó kicsiket.

Kivétel ez alól az olyan baba, aki már fel tud állni, de még nem tud magától ülni (ezek a babák állásból tanulnak meg ülni, de már elég erősek, így meg tudják magukat tartani).

Az én kislányom 7 hónaposan ült fel magától, ő nem mászásból ült ki oldalra, hanem féloldalasan tolta fel magát ülésbe.

2010. jún. 5. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!