A fiamnál semeddig. Megvettük hogy hátha jó lesz de utálta. Kb 9 hónapos volt mikor feladtam a dolgot.
Kislányom 6 hós és néha el van benne vagy 5 percet. Neki muszáj is lenne legalább rövid ideig, felügyelet nélkül nem maradhat a tesó játékai miatt. Úgyhogy én is kíváncsi vagyok a válaszokra de ha ő is olyan lesz, hogy pisilni is követ(ne), akkor úgy is sírni fog benne + úgyis szem előtt marad.
2018. jan. 14. 08:54
2/10 anonim válasza:
Nagynál kb 10 hónapig, kicsinél egy évig. Amikor főztem, betettem, vagy amikor vacsiztunk pl és még nem tudott ülni, akkor is bent volt.
2018. jan. 14. 09:29
3/10 anonim válasza:
Nekem most egy éves a 3.baba. Számomra nagyon hasznos, mert kis pakológép a kisasszony, plusz mindent megeszik. Így biztonságban van, míg csinálom a dolgom.
2018. jan. 14. 10:54
4/10 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy kb 7 hónapos korától használjuk, még biztos fogjuk is egy jó ideig.
2018. jan. 14. 10:54
5/10 anonim válasza:
14 hós és még használjuk, de nekünk babakarám van, ami sokkal jobb, mint egy járóka szerintem.
2018. jan. 14. 11:02
6/10 anonim válasza:
15 hosan kimaszott beloluk, ekkor elraktam,2 is volt. De addig nagyon sok hasznat vettem.
2018. jan. 14. 14:39
7/10 anonim válasza:
8-12 honapos kor kozott, sokat hasznaltuk.
2018. jan. 14. 20:47
8/10 anonim válasza:
Sok idióta ezen az oldalon lepontozgat, mert normálisan, a kérdésre válaszolok????! Vagy valami ősanyának probléma, hogy nem rajtam csüng non-stop a baba, hanem vagyok olyan sz.ranya,hogy járókába teszem?????
Komolyan, jó tudom, ez csak egy h.lye netes oldal "arc nélkül",de már felidegesít....
2018. jan. 14. 21:41
9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért pontoznak le, de részemről ment a zöld kéz mindenkinek, köszönöm a válaszokat, számomra mindegyik hasznos volt!
2018. jan. 14. 22:27
10/10 anonim válasza:
22 hos a 3. Gyerkoc es meg aktivan hasznaljuk.
Nem maszik ki belole,pedig 94cm magas(marmint a gyerek).szepen eljatszik benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!