Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha 6 hónapos...

Mit tegyek, ha 6 hónapos kisfiam nem nagyon szereti már a tápszert?

Figyelt kérdés
Kisfiam néhány napja múlt 6 hónapos, és azt vettem észre hogy egyre kevésbé szereti a tászert. Gyümit és főzit is eszik már, mert szülétése óta tápszeres. A gyümölcsöt nagyon szereti, a főzelékeket is szinte mindegyiket. Gyümit kap tízóraira és délután is, főzi pedig az ebéd. Eddig délután is evett tápszert, meg az volt a reggeli és vacsi. Mostanában nem eszik már meg fél liter tápszert (ahogy tudomásom szerint kéne), van amikor csak 350 ml eszik belőle egy nap, azt is elég nehezen. A tejpépet próbáltuk többször, de nem szerette. Mit tegyek? Próbáljunk ki másféle tápszert? Lehet, hogy már ezt a fajtát megunta? (születése óta a BEBA-t eszi.)
2008. okt. 26. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Kipróbálhatsz másikat esetleg valamelyik ízesítettet, vagy csinálhatsz belőle gyümölcsturmixot mondjuk banánnal hátha úgy megeszi, vagy még esetleg főzhetsz belőle tejberizst vagy tejbegrízt.
2008. okt. 26. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a probléma,az én fiam ugyan 7 hónapos,de mostanában nem eszi meg a 150et,és ő is 3x kap.Nekem írt fel a doki Sinlac-ot,az pép féleség(tejmentes,mert tejfehérje érzékeny),de Te is kérdezd meg milyen pépet adhatnál neki,ami táplál is,meg jó is.Nekem itt azt javasolták az anyukák,hogy amennyit megeszik-megeszik,de ne hagyjam el teljesen a tápszert.
2008. okt. 26. 13:13
 3/4 anonim válasza:

Szia

Az én lányom most 8 hónapos, kb 6 hónapos kora óta szenvedünk a táp evéssel, mert már nem izlik, nem akarja megenni. Már mincsen olyan tápszer amit ne probáltunk volna ki, és az lett az eredménye, hogy egyidőben a teát semm itta meg cumisüvegből. És nagyon kevés tápot eszik. Estére pépet kap(nagyon szépen eszi,kanállal) és reggere kap tápot olyan 90ml de annál nem tud többet megenni, mert akkor kijönn belőle..

2008. okt. 26. 20:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez volt a probléma, és a Beba 1 után elkezdtük adni a Beba2+ (vaníliás)és azóta semmi gond, ezt imádja.

2008. nov. 11. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!