Miért jobb a cumi mint az ujja? Cumit éjjel ha kiesik, vissza kell tenni, akkor 10x is.
Figyelt kérdés
Vagy ez nem így van?2018. jan. 11. 15:32
11/15 anonim válasza:
A nagylányom cumis volt.
Mikor oviban került, elvitte a cumikat a cumimanó, és hercegnős fogmosószettet kapott helyette ;)
A kicsi ujjszopós. Két kézműtét és varrat szedés se szoktatta le róla (NEM az ujjszopi miatt kellett műteni természetesen)
Félek hogy piszkálni fogják.
12/15 anonim válasza:
a gyerek választ, de ha fel sem kínálod a cumit mint opciót, akkor nem adsz választási lehetőséget...aki nem ad szándékosan cumit dönt helyette végül is...
amit linkeltél....8 hós, ezer más okból kelhet...nekem két gyerekem van. mindkettő betudta tenni magának 6 hósan és be is tette. az unokatesójuk is cumis ő is beteszi 6 hós kora óta....
13/15 anonim válasza:
11: én iskolában is szoptam még (ugye, ugye ennyit a leszoktatásról) és nem piszkáltak miatta...de mint ujjszopós mereven cumi párti vagyok...amikor már tiszta seb az ujjad az ujjszopástól az nem annyira buli
14/15 anonim válasza:
Én szerencsés vagyok, a kisfiamnak csak elalváshoz kell a cumi, utána kiköpi és nem is keresi. Mostanában megtalálja az ujját is néha, a fogzás miatt egyébként is folyton a szájában a keze, de egyelőre csak rágcsálja nem szopja, remélem így is marad.
15/15 anonim válasza:
Nekunk a cumi bezavart a szoptatasba. Nagyon akartam szoptatni igy sokaig nem adtam neki cumit. Aztan megtalalta az ujjat es azota nem kell a cumi, illetve csak ragcsalja. Lassan 10 honapos es sokszor napkozben is a szajaban van a keze. Kicsit aggodom, hogy fog leszokni rola!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!