Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha túl sokáig szopik a...

Baj ha túl sokáig szopik a baba? Kb 2-3 órát egyfolytában szopik, utána meg nem lehet lenyugtatni mert folyton fáj a hasa

Figyelt kérdés
2008. okt. 26. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Igen baj! Egy normál szopás hossza átlag 30 perc, ha valójában éhes, akkor ennyi idő alatt kiszívja ami kell neki! Ha ilyen sokáig cicin hagyod felázik a mellbimbód, és kisebesedhet. 30 perc után meg már csak cumizik, tejcit nem szív, és mire végez vele újra éhes lesz, szerintem ezért sír. Bár el sem tudom képzelni, hogy ezt hogy csináljátok. Egész nap cicin lóg? Ha már látod, hogy nem nyel vagy bealudt rajta, akkor vedd el, ha még éhes úgy is magához tér és követeli.
2008. okt. 26. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Mekkora a babád? Ezt azért kérdezem, mert ha még egy-két vagy három hetes, szerintem érthető. Így érzi magát biztonságban. Az én babám ugyanezt csinálta három hetes koráig. Utána kb.egy órán át szopott, most pedig (5 hós)pár perc alatt megeszi az adagját.Nagyon sok türelem kell ehhez. Ha kell, használj bimbóvédőt, nekem is segített, bár egyáltalán nem sebesedett ki a mellem. Legyél türelmes és magadra hallgass, arra, amit érzel. Most adj időt a babádnak, ki fog alakulni.
2008. okt. 26. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:
tegnap lett 5 hetes
2008. okt. 26. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is ezt csinálta a fiam. Megoldás: cumi. Ezt hívják szopóreflexnek a baba állandóan cicizne. Igaza van az elôttem szólónak csak cumizik a cicin.
2008. okt. 26. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!