Akik Bp. Belvárosában laknak sétáltatjátok a babát minden nap a büdösben?
Villamossal busszal ki lehet menni a Margitszigetre, ahol órákat el lehet tölteni zaj és benzingőz nélkül.
Vagy ugyanígy a Normafa. Az még jobb. Megy fel busz, utána pedig nincs más csak a természet.
Mi a XI kerületben lakunk és a legtöbbször BKV-zunk valami nyugis helyre ahol sétálhatunk. Kopaszi gát is tökéletes erre. Vagy a városliget ha az közelebb van.
Mi minennap kimegyunk, kis utcakban, illetve kevesbe forgalmas jatszoterekre. A varosliget is kozel van, legtobbszor oda igyekszunk eljutni, de mi is szoktunk kirandulni is.
Viszont csak a sajat megnyugtatasomra is megint megneztem, es ezt talaltam:
tok mindegy hogy belvaros vagy sem..
Az ufo vagyok.
Nem igényeljük minden nap.Ràadàul a kicsi inkàbb nyàr pàrti.Szívesen kiràndulunk,sétàlunk,utazunk,de a minden napi,"menjünk ki,hogy ne legyünk bent" sétàk nem a mi vilàgunk.Pl.valamelyik nap elugrunk könyvtàrba.Ha kicsi igényelné,akkor természetesen mennénk,de így tök oké nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!