Nálatok volt normál ágy is a babaszobában vagy csak kiságy?
Gondoltam veszünk egy kiságyat a babának és egy normális egyszemélyes ágyat os, hogy ha kell ott tudjak aludni.
Nagyon rossz ötlet és megszokja a baba? Csak akkor tervezek ott aludni, ha nagyon rosszul alszik és ezerszer kell kelni hozzá és a férjem sem tudná kipihenni magát ha állandóan felkelek mellőle.
Vagy ne vegyünk előre, hátha nyugis baba lesz és csak akkot vegyük meg ha mégsem?
Később persze az lenne majd az ő ágya, de nyilván az nagyon messze van.
Nalunk forditva volt, kisagyat nem kellett volna venni... Tudom, itt sokan kulonalvas-partiak, de megneznem, hogyan kiviteleztek volna az en gyerekemmel, aki ahogy kulon raktam 5-20 percen belul ebredt. Nem tudhatod, a tied milyen lesz. En azota utanaolvastam az elonyoknek-hatranyoknak a kulonalvas vs. egyuttalvasrol, ez segitett. [link]
Szoval nalunk forditva volt, kisagyra nem lett volna szukseg. A racsosat egyebkent sosem szerette, egy utazoagya lett kb. feleves koraban, de azt sem hasznalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!