Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ti szoktatok Instagra...

Anyukák! Ti szoktatok Instagramon babás oldalakra képet küldeni a gyermeketekről?

Figyelt kérdés
Egy csomó kisbabás oldal van Instagramon, (külföldi és magyar is), ahova anyukák beszoktak küldeni képet a babáikról. Van itt olyan anyuka aki szokott? Ha igen, melyikre? Illetve mennyi az esélye, hogy az admin kiteszi a babámról a képet?
2018. jan. 8. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nagyon gaz, minek mutogatnam mar az interneten idegeneknek a gyereket? oszd meg facen az ismeroseiddel vagy instan a sajat kovetoiddel, de a nagy vilagra igazan nem tartozik szerintem. lehet hogy a gyerek se dijazna,ha tudna nyilatkozni ezugyben.
2018. jan. 8. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Jezus nem :D Még magamról sem osztogatok meg semmit nem hogy a kisbabámról egy olyan világban ami tele van állatokkal a neten. Csak úgy osztanék meg bármit hogy privát az oldalam és csak az látja akit én úgy gondolom de főleg nem küldeném be mindenféle like vadász oldalnak akkor sem ha a világ legszebb gyereke lenne.

Mellesleg minél jobban kiretusálod, minél hamvasabb az arcocskája, minél csillogóbb a szeme és minél kevésbé realisztikus az utólag ráaggatott műszempilla effekt annál nagyobb esélyed van hogy kikerüljön. Sajnos egy ilyen világban élünk...

2018. jan. 8. 23:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt is meggondolom, hogy face-re megosszam-e. Annyi beteg ember van a világon, akik erre izgulnak
2018. jan. 8. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
3mas vagyok..te bazári majmot szültél, hogy mutogatni akarod? Már ne is haragudj,de mi jót látsz abban, ha megosztjak a babádat és sok-sok ezer ember megnézi?
2018. jan. 8. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Én igen.Fiam leigazolt birkozo.És ugen kiteszem.10 éves.
2018. jan. 9. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
5 vagyok.facen.Azért a messzeélő is làssa.
2018. jan. 9. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

A gyermekemrol az internetre akkor sem toltenek fel kepet, ha geppisztolyt fognanak ram. Se az Instagrammra, se a Twitterre, se a FB-re, sehova.

A tavolabb elo rokonoknak van egy csoport az email-cimekkel, nekik egy emailban elkuldom idonkent, amit szeretnek megmutatni.

2018. jan. 9. 04:08
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Nem!még Facebookon sincs róla kép,sőt még a ferjemrol sincs!
2018. jan. 9. 07:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Kicsit meglepődtem a válaszokon, legfőképpen azért, mert sok oldalra (pl.: @just.baby @cuki_babak) rengetegen küldenek be képet. Természetesen nem egy 3 éves kislány meztelen képére kell gondolni. De most egy mosolygós (felöltöztetett) kisbaba képét szerintem nem gond ha látják. Persze mindenki véleményét elfogadom, és tiszteletben tartom.
2018. jan. 9. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Dehogy kuldok be.
2018. jan. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!