Mit tegyek, hogy ne csorogjon a babam orra?
Figyelt kérdés
Kozponti futes van, emiatt 25 fok meleg vana lakasban. Megis a kicsi valami miatt megfazott es nagyon csorog az orra. Mit tegyek? Sajnos nem tudom csokkenteni a meleget, hiszen nem nyithatom ra az ablakot, az ajto nyitva van, de hat a masik szobakban is ilyen meleg van.2008. okt. 26. 09:26
1/4 anonim válasza:
Párologtass..sterimart is használhatsz.
Amíg az egyik szobában van, a másikban csinálj rövid szellőztetést.
Homeopátiás dolgokat kaphat: HOMEOVOX pl.vagy OSCILLOCOCCINUM!
2/4 A kérdező kommentje:
De meg csak egy honapos. Adhatok neki homeopatias bogyokat?
2008. okt. 26. 10:11
3/4 anonim válasza:
Az orrváladékot mindenképpen szívd le. Az orvos pedig tud felírni olyan orcseppet ami csökkenti az ujjabb képződését. Én még C-vitamint adok neki, de mi 6 hósok vagyunk, nem tudom nektek lehet-e szedni. A legjobb ha beszélsz a dokival.
4/4 anonim válasza:
Homeopátiás szereket nyugodtan adhatsz neki (újszülött kortól lehet).
C-vitamint ha jól tudom cebion csepp formájában kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!