Blomdahl fülbelövésről milyen tapasztalataitok vannak?
1.vagyok, ezt találtam:
Debrecen: 06-30-342-8086
Debrecen: 06-20-661-6227
Forrás: [link]
Próbáld meg, sok sikert!
Leírom, hátha egyszer valakinek jól jön.
Nekem anno 20 éve 15 évesen Studex-et lőttek, és emlékszem borzalmas volt, nagyon fájt utána jópár napig és azt még a fülben forgatni is kellett, iszonyú volt!(a Blomdahlt nem kell forgatni!!!)
Szóval, a babámnak (5 és fél hónapos) a Blomdahl mellett döntöttem. Kiválasztottam, hogy melyik fülbevalót szeretnénk itt (legalul vannak a képek):
felhívtam a listában szereplő egyik debreceni számot. A hölgynek épp nem volt készleten belőle, de mondta beszerzi és jelentkezik, így is történt. Lejött házhoz és itt lőtte be a kislányomnak a fülébe. Az 5 és fél hónapos baba annyit sírt mint egy szuri után, 2*1 percet. Utána nem is érdekelte az egész, egyszer sem piszkálta fülét, ebből gondolom nem igazán fájt neki. Azóta eltelt 4 nap, semmilyen gyulladás vagy komplikáció nem lépett fel. Én ajánlom.
Szia! Örülök, hogy jó tapasztalataitok voltak akkor vele!Én is csak ajánlani tudom, mint írtam nekünk is bevált.
1. válaszoló voltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!