Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Blomdahl fülbelövésről milyen...

Blomdahl fülbelövésről milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
4 hónapos babának nem korai még? Debrecenben tudtok ajánlani valakit?

2018. jan. 7. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi 3 hónaposan lövettük be a kis lányunknál. Jò tapasztalatom van róla, egészen a keresztelőjéig az volt a fülèben. A hölgy is nagyon aranyos volt aki csinálta. Van oldala azt hiszem a Blomdahlnak ott találsz elérhetőséget hogy ki hol csinálja.
2018. jan. 13. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:

1.vagyok, ezt találtam:

Debrecen: 06-30-342-8086

Debrecen: 06-20-661-6227

Forrás: [link]

Próbáld meg, sok sikert!

2018. jan. 13. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:

Leírom, hátha egyszer valakinek jól jön.

Nekem anno 20 éve 15 évesen Studex-et lőttek, és emlékszem borzalmas volt, nagyon fájt utána jópár napig és azt még a fülben forgatni is kellett, iszonyú volt!(a Blomdahlt nem kell forgatni!!!)

Szóval, a babámnak (5 és fél hónapos) a Blomdahl mellett döntöttem. Kiválasztottam, hogy melyik fülbevalót szeretnénk itt (legalul vannak a képek):

[link]

felhívtam a listában szereplő egyik debreceni számot. A hölgynek épp nem volt készleten belőle, de mondta beszerzi és jelentkezik, így is történt. Lejött házhoz és itt lőtte be a kislányomnak a fülébe. Az 5 és fél hónapos baba annyit sírt mint egy szuri után, 2*1 percet. Utána nem is érdekelte az egész, egyszer sem piszkálta fülét, ebből gondolom nem igazán fájt neki. Azóta eltelt 4 nap, semmilyen gyulladás vagy komplikáció nem lépett fel. Én ajánlom.

2018. febr. 22. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Örülök, hogy jó tapasztalataitok voltak akkor vele!Én is csak ajánlani tudom, mint írtam nekünk is bevált.

1. válaszoló voltam. :)

2018. febr. 22. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Milyen árban van, ez a fajta fülbelövés?
2018. júl. 23. 15:58
 6/6 A kérdező kommentje:
6000 ft volt a beloves es a fulbevalo egyutt.
2018. szept. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!