Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tojás és tejmentes diéta...

Tojás és tejmentes diéta mellett is órákon át sír a lányom. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Cseppek közül egy sincs, amit ne próbáltunk volna, semmi sem hatott. Gasztros orvos tej és tojasmentes dietat mondott. Egy hónapja teljesen betartom, volt 1-2 hét, amikor kicsit kevesebbet sírt, de ezen a héten szörnyű, pláne ma!!! Nem tudok vele mit csinalni. Most is ordít az apukájánál, már én is kisirtam magam :( Ugyanazt eszem hetek óta, semmi új nincs, arra sem lehet fogni. Szélcsövet is használjuk, de nem használ. Segítsetek!!!

10 hetes baba anyukája.

2018. jan. 6. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
próbáld ki a laktózmentes tápszert. nekünk ugyan ez volt a baj, mindenki azt mondta, hogy az anyatejtől biztos nem lehet, erre a fenét nem, az még cukrosabb, mint a tehéntej. sokkal több a laktóz benne, attól a naptól kezdve hogy laktózmentes tápszert kap, álom baba, alig sírt. próbáld ki beba laktózmentes vagy humana gi tápszereket.
2018. jan. 7. 11:09
 12/15 anonim ***** válasza:

A vajas piritos pl. hogyan lehet tejmentes??? A vajbol nem letezik tejmentes valtozat... En dietahibara tippelek.

A masik valaszolonak: ha tejfeherje erzeken a gyerek, nem kaphat sima tapszert. Ilyen esetben ketfele speci tapszer van, ami allalmas lehet, mindegyiket csak gasztroenterologus szakorvos irhatja fel.

2018. jan. 8. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Van tejmentes vaj :) Vegán boltban vettem és meglepően finom :)
2018. jan. 8. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha ghi vaj, akkor az a reklamjaval ellentetben nem tejmentes.... Bar sokan elhiszik. :(

Ha masfajta, akkor nem ismerem.

Etkezesi naplot vezetsz?

2018. jan. 8. 21:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Bioboltban szoktam tejmentes vajat venni és 100% tejmentes, a fiammal tünetmentesek vagyunk. Szóval létezik ilyen.

Sok babának beválik a Pepti/Pregomin is úgyhogy nem csak gasztroenterológus írhatja fel. Persze ha továbbra is van panasz és Neocate kell mint a lányomnak, az más. El is múlt minden baja , 5 hósan éppen ideje volt.. de a Humama SL tejmentes és ahhoz se kell gasztros, bár azt csak fél éves kortól ajánlják elvileg, nekem a fiam után az eszembe se jutott a szójaallergiájával.

Kérdező, milyen tápszeretek van?

2018. jan. 8. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!