Fogzás okozta hasmenés esetén adtok a gyerkőcnek Normaflore-t?
Figyelt kérdés
19 hónapos a fiam, a felső szemfogai bújnak szép lassan, második napja hasmenése van.2010. jún. 4. 14:01
1/5 anonim válasza:
nem én ilyenkor nem adok neki,de az ételekben variálom,hogy zömmel olyan ételeket egyen ami megfogja a hasát.pl banán,krumpli,és a reszelt répa,alma.
2/5 anonim válasza:
én sem adok neki ilyenkor, inkább sok rágcsit, kiflihéjat, kekszet, kölest kap, amivel az ínyét tudja "koptatni". Amúgy normaflore-t nyugodtan adhatsz neki, mert nem ártasz vele semmit.
3/5 anonim válasza:
nincs rá szükség, a fogzáskor a rengeteg lenyelt nyál teszi híggá a székletet, ami nem igazi hasmenés, tehát a bélflóra elvileg normális.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jún. 4. 14:30
5/5 anonim válasza:
én a doki tanácsára adtam neki napi 1x, nem ártott meg, 3 nap alatt elmúlt. Nekünk folyamatosan hónapok óta iszonyatosan nyáladzik szegény, katasztrófa, de mégsem szokott ennyire híg és nyálkás lenni a kakija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!