Hasmenés terhesen. Mit szabad? Mitől enyhül? Ettem étcsokit, ittam Normaflore-t.
Napok óta kínoz és ma már komoly fájdalmakkal, hasfájással jár. Nem hiszem, hogy fertőzés, hőm nem változik, de ötletem sincs, hogy mi lehet.
Okolnám a magnéziumot is, de ha attól lenne, miért fájna a hasam?
á nem hiszem.
széntablettát szedj pár forint a patikában és megmondják mennyit szedj...
egyél reszelt almát v. rizst az megfogja kicsit.
Ne aggódj! A körzeti nem látott ezek szerint? érdemes lenne...
a magnéziumtól biztos nem.
Nem látott körzeti meg szabin is van :-( ha nagyon bedurvul a helyzet, még elmehetek ügyeletre, bár a férjem csak 11 körül ér haza, de valahogy megoldanám. Néha nagyon fáj és félek, baja lesz a babának, még csak 25 hetes.
most a csoki óta kicsit jobb, de étvágyam sincs semmi.
1 db almám és 3 db banánom van itthon. esetleg főzök krumplit, az is van pár szem.
köszi a gyors választ!
Széntablettám nincs, de nem szívesen tablettáznék amúgy sem, csak ha nagyon muszáj. :-( még várok.
Szegény kisfiam mocorog azért, biztos neki sem kellemes :-(
Próbálj enni egy kis banánt vagy reszelt almát. A főtt, sós krumpli is jó. Vizet csak apró kortyokban igyál, de igyál, mert különben kiszáradhatsz.
Szegény, tudom, milyen kellemetlen... :(
Ettem egy banánt, milyen jó, hogy épp ma vettem és ráadásul sikerült picikéket venni. most fő a sós krumpli. enyhülhetne azért lassan, eléggé háborog a gyomrom :-( olyan kellemetlen az egész hasam.
volt már egy-szer-kétszer hasonló az elmúlt pár hétben, de akkor csak a méhem felett fájt, most viszont alul is, a méhnél és kicsit megijeszt, pláne, hogy amúgy is sokat keményedik, görcsöl a hasam.
igyekszem sokat pihenni, feküdni is
Megadom magam :-(((( itt valami bibi van tényleg...
hívom a férjem és az ügyeletet. bár sokkal többet ők sem tudnak hozzátenni, mint sok folyadék és széntabletta, igaz? :-( a krumplinak és a banánnak sem tetszett odabent :-(
csak ússzam meg hányás nélkül :-( annak az utóbbi években mindig ájulás, kórház és infúzió a vége nálam :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!