Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos babátok szokott...

10 hónapos babátok szokott megszeretgetni titeket?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondja,hogy az enyém azért nem bújik csak úgy spontán hozzám,mert én veszekszek vele, és ő ezt megjegyzi.Ha fáradt akkor odabújik, de egyébként nem jellemző. Viszont a plüssöket megszeretgeti.Előfordul, hogy felemelem vele a hangom sajnos, de az túlzás,hogy ő ezért nem szeret.Úgy fájt mikor ezt mondta.
2010. jún. 4. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
minden baba más! ő is fog szeretgetni, és ő is nagyon szeret téged, pont úgy,mint a barátnőd babája a barátnődet. Simizd, szeretgesd te is sokat, majd egyszer ő is elkezdi.
2010. jún. 4. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
én is fel szoktam időnként emelni a hangom, mert a fiam nagy huncut, csakazértis azt csinálja, amit nem szabad, és határozottabban szólok rá a harmincadik alkalommal. Ettől függetlenül bújik, simogat, és puszilgat (igaz ez nála inkább arc-bekapás:D) időnként odajön és átöleli a lábam. Szóval ne aggódj, nem azért van, sőt! Úgyhogy csak nyugalom!
2010. jún. 4. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én 1 éves kisfiam sem bújós tipus,el is vagyok szomorodva;de bízom benne,hogy idővel változik.Én sokat szeretgetem,simizem,puszilom,(ellenkezni nem ellenkezik,de nem ölel,nem bújik)remélem hat rá és később csak meg lesz az eredménye.Néha úgy mutatja ki,hogy szeret,hogy a fejét a fejemhez,vagy az arcát az arcomhoz nyomja(nyitott szájjal nyálasan,mint egy kezdetleges puszi)miközbez az arcomat a tenyerében tartja.Imádom!

Légy türelemmel,biztos szeret!!! :)

2010. jún. 4. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem majd később fog, legalábbis az én kislánoym most 20 hónapos, és kb 2 hónapja lett nagyon anyás, sokszor csak úgy odajön hozzám, megölel, megpuszil, odaszorítja az arcát az enyémhez, és én olyankor teljesen elolvadok :) Annyira édes, 10 hósan még ő se csinálta!!!

Ja, és én is szoktam hangosan rászólni, semmi összefüggés a 2 közt!

2010. jún. 4. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!