Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért rángatózik? 1 éves...

Miért rángatózik? 1 éves lányomnak jön a foga, hőemelkedése, láza volt. Panadolt adtam neki 1-kor.

Figyelt kérdés
A karomban elaludt, de egyet-egyet rándult 2-3 percenként. Letettem, azóta is volt egy ilyen. Mi ez?
2010. jún. 4. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem forduljatok orvoshoz, ez a fogzástól független probléma (meg nem mondanám mi az). Ha felébredt, menjetek el.

Jobbulást a kicsidnek!

2010. jún. 4. 13:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem volt több. Nem lehet, hogy csak ébren akart lenni (még nem szokott ilyenkor aludni), ellenőrizni, hogy a karomban tartom-e még? Merthogy ma ilyen felettébb karban levős.

Ha belegondolok, velem is megtörténik néha, hogy elszenderedek, noha nem készültem aludni, és arra riadok, hogy rándulok egyet. Nem tudok, értitek-e, mire gondolok...????

2010. jún. 4. 14:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért nem kell orvoshoz szaladni.Lányomnak is szokott ilyen lenni,elalvás előtt,ha nagyon fáradt.Ezek csak idegrángások,szerintem minden emberrel előfordult már ilyesmi,amikor félálomban van.
2010. jún. 4. 14:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ahhoz képest, hogy mire gondoltál eléggé máshogy fogalmaztad meg a kérdést.

Azt írtad, hogy lázas a lányod és rángatózik!!

Szándékosan nem akartam pánikot kelteni (jó hogy nem tettem!), mert epilepsziának és más durva betegségeknek is lehetnek ilyen tünetei, ezért írtam csak annyit, hogy haladéktalanul menjetek orvoshoz.

Természetesen a félálomban történő összerezzenés nem ilyen!

Szerencse hogy csak ennyiről van szó, de ha Te is tudtad, akkor minek írtad ki a kérdést, nem értem...

2010. jún. 4. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Mert soha nem csinált még ilyet. És nem voltam biztos benne...
2010. jún. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!