Miért rángatózik? 1 éves lányomnak jön a foga, hőemelkedése, láza volt. Panadolt adtam neki 1-kor.
Szerintem forduljatok orvoshoz, ez a fogzástól független probléma (meg nem mondanám mi az). Ha felébredt, menjetek el.
Jobbulást a kicsidnek!
Nem volt több. Nem lehet, hogy csak ébren akart lenni (még nem szokott ilyenkor aludni), ellenőrizni, hogy a karomban tartom-e még? Merthogy ma ilyen felettébb karban levős.
Ha belegondolok, velem is megtörténik néha, hogy elszenderedek, noha nem készültem aludni, és arra riadok, hogy rándulok egyet. Nem tudok, értitek-e, mire gondolok...????
Első vagyok.
Ahhoz képest, hogy mire gondoltál eléggé máshogy fogalmaztad meg a kérdést.
Azt írtad, hogy lázas a lányod és rángatózik!!
Szándékosan nem akartam pánikot kelteni (jó hogy nem tettem!), mert epilepsziának és más durva betegségeknek is lehetnek ilyen tünetei, ezért írtam csak annyit, hogy haladéktalanul menjetek orvoshoz.
Természetesen a félálomban történő összerezzenés nem ilyen!
Szerencse hogy csak ennyiről van szó, de ha Te is tudtad, akkor minek írtad ki a kérdést, nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!