Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fix kerekű babakocsi tulajdono...

Fix kerekű babakocsi tulajdonosok. Nem bántad meg hogy fix és nem bolygós a babakocsi kerék mellett döntöttél?

Figyelt kérdés

Most állunk babakocsi vásárlás előtt és nem tudok dönteni, hogy fix vagy bolygós legyen a kerék.

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 4. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első fix kerekű volt,borzasztó volt vele közlekedni.Most bolygós van és imádom.Ha muszály ezt is leleh fixálni.
2010. jún. 4. 14:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3hónapos a picur és van mindkettő. Az elejétől fogva a fix nagykereküt használom. És csak az egyik közértnél érzem ugy hogy kéne bolygos. A másikat alig tudtam tolni azért nem használom. Nagyon egyszerűen lenyomom vagy megemelem de nekem már fel sem tünik, csak úgy suhanunk vele :)
2010. jún. 4. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
NEKÜNk is van mindkettő. DE!!!! a nagykerekű fixet jobban szeretem, mint a kiskerekű bolygósíthatóst! Az megy minden fele, egykézzel nem is tudom tolni, azt csak akkor visszük, ha vásáolni megyünk és ne legyen tele a babkocsival a csomagtartó! Mi faluban lakunk, dombra fel, domra le közlekedek a nagykerekű fixszel, télen a nagy hóban is simán eltoltam, ráadásul csak 40000 ft volt és nagyon szeretem. Nálunk az az alap babakocsi, a kiskerekű bolygósíthatós meg csak a nagybevásárláskor kell, ha autóval megyünk.
2010. jún. 4. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van mindkét féle. A nagy fix kerekeket jobban szeretem, mint a kicsi bolygósokat. Nekem a bolygós össze-vissza megy néha minden irányba, főleg a remek repedezett járdákon. A nagykerekek nagyon jól jöttek télen, amikor leesett a nagy hó!
2010. jún. 4. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!