Mi a véleményetek a Peg Perego Pliko P3 babakocsiról?
Akinek ilyen típusú babakocsija van, mi a tapasztalat? Előnyök-hátrányok.
Meddig lehet kihasználni? Kell még venni utána mégkisebb kocsit?
Köszönöm a válaszokat.
Szia
Mi ilyet kaptunk kölcsönbe. Azaz csak a sportrészét... Addíg úgy használtuk,hogy a hordozót beleraktuk,és úgy sétáltunk.. Viszont mikor már nagy baba lett,és a sportrészt akartuk használni,hát nem sokszor tettük,mert nagyon szűk... Most lett 10 hónapos a babánk,és már egy jó ideje nem fér el benne sajnos...
Amúgy nekem jó volt tolni,mert nagyon könnyen lehetett vele közlekedni.Csak betonos úton használtam. Viszont ahol nem volt jó az út,ott azért tényleg rendesen rázta a babámat.
Van egy nagy felfújható kerekű kocsink is,amit kölcsönbe kaptunk szintúgy..,na abban semmit nem lehet érezni a rossz utakból! Nagyon jó..viszont nehezebb kanyarodni,mert ügye annak fix a kereke..!
Szóval a lényeg az,hogy ha belegondolsz,hogy mennyibe is kerül ez a kocsi,és már a sportrészét valószínűleg te sem tudod majd használni,akkor eléggé drága.. Én biztosan nem venném meg! Amúgy kinézetre nagyon klassz! :) Mi pont ezt a zöldet kaptuk kölcsön,mint ami a képen is látható.
Használtan vennénk, már ki is néztük, ki is próbálta a fiam, csak nem szeretnék megint csalódni.
Van egy babakocsink, hatalmas gumikerekekkel, bolygósítható kerekekkel, csakhogy közel 30kg-nem tudok vele tömegközlekedni.
Vettem egy könnyű , szinte névtelen új esernyőkocsit, de nem vált be, mert alig lehetett tolni, irányítani, mintha túl könnyű lett volna. Ennek a Peg Peregonak mintha nagyobbak lennének a kerekei.
Csak már nem szeretnék csalódni, remélem nem fogok.
25 e ft-újszerűnek néz ki.
Kisfiam kényelmesen ült benne, de ő olyan picike.
Szia
A második vagyok.
Na megvettétek végül a kocsit?
Most néztem,hogy írtad,hogy picike a kisfiad,meg hogy kényelmesen elfért benne.. Hát ennél nem is kell több! :) Mondjuk a mi kislányunk nem olyan kis termetű,mert most olyan 9.5 kg lehet kb..,de lehet,hogy egy kicsivel kevesebb..,meg 75 cm körül is van,tehát ő tényleg nem kicsi..! :) Mondjuk azért gondolom ő is fog nőni :),és lehet,hogy egy idő után azért szűkös lesz neki is,és akkor valószínű váltanotok kell...Legalább is én így gondolom.. De ha nagyon beleszerelmesedtél,akkor nincs mese...:) Max később eladjátok... :)
Köszönöm az érdeklődésedet. Megvettük, eddig minden rendben van, kisfiam meg is tud benne fordulni, hátranéz, nagyon szereti.
Buszra könnyen felemelem.
Nemtudom, ez egy régebbi típus, mint a képen, azt csak példaként küldtem. Teljesen újszerű, mert rövid ideig használták, utána csak eltették, hátha lesz kistestvér.
Hiányzik nekem a pohártartó, mert ezen nincs.
Szóval összességében nagyon jónak találom egyenlőre.
Mégegyszer köszi az érdeklődést, szép napot Neked.
Meglepődve olvasom, hogy nem fér bele a 10 hónapos babátok a sportrészbe. Nekünk Pliko P3 Completo-nk van, mózessel és Primo Viaggo gyereküléssel.
Kisfiam születésétől fogva 3 éves koráig télen-nyáron simán belefért, pedig az egyik legmagasabb gyerek a bölcsödében, óvodában. A mózessel és a gyereküléssel kezdtünk, majd a sportkocsi rész fekve, majd fokozatosan felhajtva. Majd miután megszületett a kislányom (2.5 év van közöttük), kényelmesen elálldogált rajta a fiam a hátsó beépített fellépőn. Egyetlenegy negatívumot tudok megemlíteni, hogy göröngyös útra, erdőbe, kavicsra nem jó a kis kereke miatt.
De a pozitívumok: Talán ez az egyetlen valódi babakocsi ami befér a Swift csomagtartójába úgy, hogy még pakolni is lehet rá. Esernyőre összecsukva megáll a lábán támasztás nélkül kis előszobában is. Könnyű, 8.5 kiló. Amíg pici a baba és kocsival mész csak belepattintod a gyerekülést és közben fel sem ébred. Hihetetlenül strapabíró. Lassan 5 éve minden nap használom, de nem igazán látszik rajta. Még simán felnőne benne 2 gyerek. Egyik legjobb döntésünk volt, nem kellett külön mózeses babakocsit, sportkocsit, meg utazós esernyőre csukhatót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!