Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek a Peg...

Mi a véleményetek a Peg perego venezia babakocsiról?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 19:06
 1/10 anonim ***** válasza:
épp ilyet szeretnék venni, nagyon tetszik!Csak a kerekei miatt aggódom picit, mert felénk nem minden út jó...de sokan mászkálnak kis kerekű kocsikkal, szóval remélem én is elboldogulok vele majd:)
2011. ápr. 29. 21:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Én is ezzel szemezek. Meg bármelyikkel szinte amiben felém tudna nézni. Olyan jó lenne megtalálni az ideális babakocsit..
2011. ápr. 29. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én leszólítottam valakit, aki ilyenben tologatta a fiát a bababörzén, hogy megkérdezzem. Nagyon dícsérte.:))
2011. ápr. 30. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
első vagyok, igen kedves kérdező, nekem is az a bajom, hogy szinte nincs is olyan babakocsi, ami nem baromi nehéz és átfordítható a tolókara....a peg perego uno ilyen, nem tú nehéz,átfordítható, csak mivel nagyobbak a kerekei nagyobb összecsukva és baromi drága....de ez a venezia nagyon jónak tűnik, sajnálom, hogy már nem gyártják.
2011. ápr. 30. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem van,igaz már nem használjuk.Ajánlom,mert vízszintesig dönthető,a kar átfordítható,aránylag nem nehéz és összecsukva sem foglal nagy helyet.Viszont a kereke elég kicsi.Rossz úton nagyon nehéz tolni.
2011. máj. 16. 12:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi használtan kaptunk egyet rokonoktól. Nagyon szerettem használni. Mi felénk is elég rossz az út, de én tudtam tolni. Hóban kicsit nehezebb a tolása, mert inkább csak tolja maga előtt a havat a kerék. Egyébként szuper jó kocsi.
2011. máj. 16. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Mi negyedik babakocsinak vettük használtan pár hónapja. Nagyon sajnálom,hogy nem előbb találtunk rá!

Tényleg szinte mindent tud,nagyon szeretem és a fiam is!

Emelni azért egy 10 kilós babával elég nehéz,és a kereke is lehetne tökéletesebb,de még így is magasan a legjobb babakocsinak tartom. Én főleg az átfordítható tolókar miatt akadtam rá. Menet közben állandóan variálom az irányt,attól függ,épp honnan süt a nap.

Nagyon kényelmesen ül benne a babám,előre tud dőlni,és be van kapcsolva a biztonsági öv. A régi babakocsikban nem sokáig maradt meg. Most meg már inkább menne... :(

2011. máj. 16. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:

A lehető legjobb babakocsi!!!!!!

3 gyerekes anyuka :)

2011. máj. 16. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:

első vagyok, azóta vettünk egyet, használtan, 20ezerért.

Azt kell, hogy mondjam, hogy tökéletes babakocsi nincs, de ez áll a legközelebb hozzá!!!!!:D

2011. máj. 16. 16:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a márkát csak dicsérni tudom, nekünk Pliko P3 van. Az egyik barátnőmnek Venezia van, nagyon szereti. Én is kipróbáltam, nagyon jó tolni, nagyon klassz. :)
2011. máj. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!