Espumisan cseppet adok hasfájós 3hetes babámnak viszont nemnagyon akarja lenyelni. Mit csináljak, hogy lenyelje?
Figyelt kérdés
kiköpi,nemmindet de egy részét, mit csináljak hogy lenyelje?2010. jún. 4. 12:45
2/6 anonim válasza:
Finoman be lehet csukni a száját úgy, hogy egy ujjal felbillented az állát.
Aztán bele ehet keverni anyatejbe, és megitatni vele babaetető pohárból.
Sokan a fecskendőre esküsznek, én ezt még nem próbáltam, az első kettő trükk valamelyike mindig beválik.
3/6 anonim válasza:
Próbáld meg a gyógyszertárban kapható pipettával becseppenteni a szájába.
4/6 anonim válasza:
Mi egyszerűen lecsavartuk a cumisüveg tetejét és abba cseppentettünk. Minden gond nélkül megitta a kisfiam. Kitartást kívánok, mi már túl vagyunk rajta. Hidd el, tényleg elfog múlni!
5/6 anonim válasza:
Próbáltátok már az Infacolt? A cseppeket az én lánykám sem "komálta" az Infacolt viszont lenyelte.
6/6 anonim válasza:
Nekem 4 gyermekem van, igaz, már nem csecsemők :)
Akkoriban jó volt az édeskömény tea is. Aztán később használtuk a Gripe Watert, de a legjobb és leghatásosabb a pocak megfelelő maszírozása volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!