Alaszka kérdése:
Az Espumisan cseppet minden étkezés előtt adjátok?
Figyelt kérdés
Azzal van a gondom, hogy a kislányom van hogy óránként is kér cicit, akkor ezt óránként is adjam be neki? Ha napjába 10x eszik, akkor 10x? Nem sok az??2011. aug. 14. 21:09
1/2 anonim válasza:
Ne add neki olyan sűrűn. Én infacolt adtam mondjuk, mert az espumisan nem jött be, de azt is csak minden 2. kajálásnál kapta és úgy is jó volt.
2/2 anonim válasza:
Tápszeres volt a babám, ő naponta 5 ször evett.
40 csepp volt a napi adag, ezt oszottam el az étkezések számával. Tehát 1 alkalommal csak 8 cseppet kapott.
Nem mindegy, hogy hány cseppet adsz, nekünk a gyerekdoki így mondta, mert az eredeti leírás szerinti használat tapasztalatai azt mutatták, hogy az nagyon megdolgoztatja a gyerekek pocakját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!