Miért nem akar elaludni este? Kislányom 5 hónapos.4 hónapos koráig nem volt gond az esti alvással. Most viszont állandóan ordít, mint akit nyúznak.
Figyelt kérdés
Nem akar elaludni pedig látni rajta, hogy álmos (ásítás, szemdörzsölés). Nappal nincs gond vele. Beleteszem a kiságyba és pillanatok múlva már alszik.2008. okt. 25. 22:17
1/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy a foga jön? Nálunk is hasonló a helyzet és az én babámnak a foga miatt van. És mivel estére jön jobban ki a fogfájás ezért nagyon nyűglődve alszik el, illetve az éjszakák is nyűgösebben telnek.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem látom, hogy megduzzadt volna a fogínye
2008. okt. 25. 22:39
3/3 anonim válasza:
attol ha jön a baba foga nem lätod ha duzzad a foginye!ö érzi ezt ahogy bujik a fogacskàja..én szerintem is ez a baj hiszen tudod..a felnötteknél is ha pl jön a bölcsesség fog.vagy ha fàj valamid..este jobban fàj és hisztisebb vagy te is mint nappal.aztän lehet csak most jön elö belöle "älmos vagyok de akkor sem akarok aludni "érzés..de én a fogàra tippelnék.legyél vele nagyon nyugodt hogy érezzze anya ott van vele,és segit neki,szämithat rä.gondold csak el milyen rossz lehet neki,fäj valamije és nem tudja elmondani,csak talälgatni tudsz..vegyél az inyére a patikäban a legjobb kenöcsöt..ami fogzäsra jo.de ne ecsetelöset,hanem kenöcsöt.azok jobbak.tegyél a cumira,és kend be vele az inyét majd ringasd..hätha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!