A ti babatok is figyel az alzás reklámra a tv-ben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen odatapad, de csak ennél.2018. jan. 5. 15:00
11/17 anonim 

válasza:

Barátaink kislánya 14 hónapos. Neki is favorit az apja szerint "zöld takony". 😁
12/17 anonim 

válasza:

10: az oké, de szemet szúr amikor valaki a kommunikáció helyességéről oktat másokat full helytelen kommunikációval.
13/17 anonim 

válasza:

1 éves rokon kisfiú is imádja. :D Én meg egyenesen rosszul vagyok tőle.
14/17 IronYpetya 

válasza:

12-es: És téged az az egy szó irritál annyira, hogy nyelvtannácivá válj. Ahogy látom, segíteni akart, ráadásul egyetértek vele, ugyanis szinte minden szakirodalomban jelzik, hogy 1-2 éves korban a TV hatása (egyéntől függően) elég komoly is lehet.. Ha meg a kommentelő kapkodásban elírta, inkább ne segítsen, mert az üzenet nem megy át nyelvtani hibával? Akkor a fizetett újságírókkal mit tegyünk? Kedves esztétáink nagy része egy hosszabb cikket sem képes makulátlanra írni. Magyaros ez, mint a kolbászos pizza. :(
15/17 anonim 

válasza:

8 hónapos kislányom imádja! Nem nézi a tv-t, de ha meghallgatása hogy megy akkor elvarázsolódik.
16/17 anonim 

válasza:

Az én gyerekem (1,5 éves) hálistennek nem szereti, kicsit büszke is vagyok rá emiatt:D Szörnyű, a reklámszakma szégyene.
17/17 anonim 

válasza:

Az egy éves alattiaknak készült a reklám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!