4 hónaposa babátok mekkora?
Hány kg és cm. Fiú vagy lány.
4 hónapos a fiam.
51cmvel született most 69cm és 7250g. Nem hurkás. Szép kis formás. Apuka 2 méter.
A védőnőm folyamatosan mondja a magáét hogy ez így sok. De nem értem miért.
Van egy 5hos kislány itt a faluba ő cmre ugyan akkora dr csak 6 kiló. Most voltunk egyszerre védőnőnél. Egymás mellett volt a 2 pici. A kislány sokkal husikásabb,hurkásabb mint a fiam. Pedig ő anyatejes a fiam tápszeres sajnos.
Kíváncsi vagyok ezek után hogy más 4hósa mekkora.
6,5 kg és 63 centi volt. 3,3 kg és 49 cm volt születéskor. Kislány.
(6 hónaposan volt olyan hosszú, mint a tiéd, de akkor már 8,4 kg-t nyomott. Jó dundi volt, most meg piszkafa.)
A magasságát nem tudod szabályozni... :D A hízási tempót már igen, ha tápszeres és túl gyorsan hízik. Ebben te és a védőnő vagytok kompetensek.
Amúgy lányt és fiút kinézetre ne hasonlíts össze. A fiúk már babának is izmosabbak, lányok inkább zsírosabbak. A kötőszövet és csontozat egyszerűen már ekkor más.
1. baba kisfiú, 4 hósan 66 cm és 7400 gramm. 51 cm és 3570 gramm volt születéskor.
2. baba kislány, 4 hósan 64 cm és 6000 gramm, ő 48 centivel és 3000 grammal született.
De ez az hogy nem husis. Nincs hurka.
Én is nehéz csontzatú vagyok és a családban még sokan. Van fiú unokatesó ő ennyi idősen 67cm és kerek 7 kg volt. És olyan hurkái voltak(még vannak is) hogy a fiam egy fűszál hozzá képest. Ezért nem értem a védőnőt.
Kisfiam 7000gramm és 66 cm. :) most duplázott. Nem husis. Kiz izmos inkább.
Csak anyatejes.( 3480al született és 52 cm-el.)
Kislányom anno ( most megnéztem) 6120volt és 62 cm. Ő 2950gramm-al született és 48 cm-el. Ennek ellenenére elég hurkás volt :) ő 11hetes korától tápszeres volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!