Mit csinálok rosszul? Mit csináljak máshogy?
A fiam csak az ölemben marad nyugton,szo szerint se enni se a házi munkát elvégezni nem tudom :( nappal 3szor félórát alszik,akkor amit tudok rohanva megcsinálok,de minden mást egy kézzel mert fogni kell.Teljesen ki vagyok készülve,ülni persze nem szabad mert akkor is ordít.Egy 7kilos baba egész napos cipelése megviseli a hátam,a derekam,ugy érzem szar anya vagyok és ez a "büntetésem" imádom a fiam,ha segítségem lenne akkor őt kérném meg hogy végezzen el mindent és én lennék a babámmal de nincs segítségem se :( 5honapos egyébként
Aki ilyen helyzetben van vagy volt hogy oldja meg?
Nem minden babát köt le a zenélős forgó meg egyebek. Az én fiamnak minden sz"rt megvettem már, hátha elvan vele, de se a rezgős-hinta babaszék, se a zenélős forgó, se a cumi, se az adamo hinta se semmi nem használt. Egyszerűen csak és kizárólag rajtam akart lógni, mert szüksége volt a közelségemre, az illatomra. Hiába tettem le úgy a kiságyba, hogy közben lát. Ráadásul ő is baba létére képes volt 24 órából 17-etet fent lenni, egész nap meg mégsem kötheted magadra, hiába az egyik legtestközelibb, legjobb megoldás.
Vannak olyan babák, akik csak esznek és alszanak, és vannak, akiknek az anyjuk közelségére van szükségük. Ami nem nevelés kérdése, hanem hogy milyen mentalitású gyereket dob a gép.
Sajna ezekkel a babákkal nehezebb, mint az eszik-alszik babákkal, náluk tényleg csak a túlélésre játszik az ember. Persze másik lehetőség, hogy berakom a kiságyba, hagyom agyvérzésig sírni, hogy majd megszokja... , de ez nem én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!